Εκατοντάδες Ελληνίδες φοιτήτριες, νοικοκυρές, τραγουδίστριες, μοντέλα έχουν πρωταγωνιστήσει τα τελευταία δύο χρόνια σε ερωτικές ταινίες με δέλεαρ τα χρήματα.
Η εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών Sirina, σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα, δέχεται καθημερινά 20 έως 50 βιογραφικά από νέους και νέες.
Κάθε πρωταγωνίστρια σε μία ερωτική ταινία, σύμφωνα με τον Δημήτρη Σειρηνάκη, παίρνει 3.000 ευρώ για ένα διήμερο γυρισμάτων.
Τα γυρίσματα ξεκινούν από νωρίς το πρωί και συνεχίζονται μέχρι και τη δύση του Ηλίου.
Ανάμεσα σε αυτά τα βιογραφικά υπάρχει και αυτό μίας τραγουδίστριας που εμφανιζόταν στη Μύκονο.
reader.gr
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.