9.8 C
Chania
Tuesday, January 13, 2026

Στο ΕΒΕΧ υποψήφιοι βουλευτές του Ποταμιού

Ημερομηνία:

Το Ε.Β.Ε.Χ επισκέφθηκαν, την Τρίτη 20/01 Υποψήφιοι Βουλευτές από το «Ποτάμι» όπου συνομίλησαν με τον Πρόεδρο Γιάννη Μαργαρώνη, τον Α΄Αντιπρόεδρο Χρήστο Μυλωνάκη,τον Οικον. Επόπτη Γιάννη Στριλίγκα, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΕπαγγελματοΒιοτεχνών Γιάννη Παυλάκη και το Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τάκη Ζερβουδάκη.

Η συζήτηση αφορούσε σε θέματα όπως την υφιστάμενη κατάσταση των επιχειρήσεων εν μέσω οικονομικής κρίσης και τις ενέργειες που έχουν γίνει για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Ε.Β.Ε.Χ. Επίσης συζητήθηκαν φλέγοντα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας.

Την ίδια μέρα, υποψήφιοι Βουλευτές από το «Ποτάμι» επισκέφθηκαν το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης όπου συνομίλησαν με τον Πρόεδρο Παντελή Πετσετάκη και τα μέλη του Δ.Σ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα του φορέα και των μελών του στην Δυτική Κρήτη. Επίσης συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου των λογιστών και των οικονομολόγων και η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών του φορέα.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κοινοβουλευτική παρέμβαση των Βουλευτών Κρήτης του ΠΑΣΟΚ για το Αεροδρόμιο Καστελλίου

Κοινοβουλευτική Ερώτηση προς τα Υπουργεία Υποδομών και Μεταφορών, Πολιτισμού...