29.4 C
Chania
Παρασκευή, 12 Ιουνίου, 2026

Στο Λασίθι το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό του ΚΙΝΑΛ πανελλαδικά

Ημερομηνία:

Άνοδο κατέγραψε στα ποσοστά του το ΚΙΝΑΛ πανελλαδικά ενώ και στην Κρήτη το ποσοστό που συγκέντρωση ήταν αξιοσημείωτο αφού έφτασε το 10,46%.

Το πιο μεγάλο ποσοστό το συγκέντρωσε στο Λασήθι όπου έλαβε 15,32%.

Μάλιστα, το ποσοστό που κατέγραψε το ΚΙΝΑΛ στο Λασήθι ήταν το δεύτερο υψηλότερο πανελλαδικά αφού μόνο στο νομό Ροδόπης κατέγραψε μεγαλύτερο ποσοστό που έφτασε το 21,94%.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκάνδαλο Πολεοδομιών: Οι «άριστοι» παραιτούνται ένας – ένας

Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη για το σκάνδαλο πολεοδομιών: Οι «άριστοι» παραιτούνται ένας – ένας. Ο βουλευτής Ηρακλείου αναδεικνύει το ζήτημα πολιτικής ευθύνης.

Γενικό Νοσοκομείο Χανίων: Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων τιμά τους εθελοντές αιμοδότες με δράσεις στο Ενετικό Λιμάνι και το Δημαρχείο. Φωταγώγηση Φάρου και αιμοδοσία στις 14-15 Ιουνίου.

“Επανάσταση” στη δακοκτονία στην Κρήτη: Η επιστήμη αλλάζει τα δεδομένα στη μάχη με το έντομο

Σε τροχιά πλήρους εφαρμογής μπαίνουν οι ώριμες ερευνητικές μέθοδοι...

Ηράκλειο – Μεταναστευτικό: Πανό και πολίτες στην “καυτή” συνεδρίαση για τη δομή μεταναστών

Πλήθος πολιτών παρακολουθεί τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, το...