15.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Στον Κορυδαλλό ο 60χρονος φονιάς του Κώστα Κατσουλάκη – Πήγαν να λιντσάρουν τον εγκληματία – “Ο αδελφός μου προάσπιζε το δημόσιο συμφέρον και αυτό τον έφαγε”, είπε ο αδελφός του | Βίντεο

Ημερομηνία:

Στον Κορυδαλλό θα μεταχθεί ο 60χρονος δράστης του στυγερού εγκλήματος της δολοφονίας του Κώστα Κατσουλάκη στο Βαμβακόπουλο Χανίων.

Μετά την απολογία του και με την σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος, ωστόσο υπήρξε διαβούλευση για να προφυλακιστεί σε φυλακή εκτός Κρήτης. Τελικά, αποφασίστηκε η μεταγωγή του στον Κορυδαλλό.

Να σημειώσουμε ότι δικηγόροι του θύματος είναι ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης και ο Ευτύχης Μαυρογέννης ενώ ουδείς δικηγόρο δέχθηκε να αναλάβει την προάσπιση του φονιά.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι κατά την απολογία του ο φονιάς κινδύνευσε να λιντσαριστεί από το πλήθος συγγενών και φίλων του Κώστα Κατσουλάκη που εξέφρασαν την οργή του φωνάζοντας “φονιά” και καλώντας τους αστυνομικούς να τους αφήσουν να τον δείρουν.

Από την πλευρά του, ο αδελφός του θύματος κ. Αντώνης Κατσουλάκης ζήτησε από τους δικαστές “να κάνουν για μια φορά τη δουλειά και να μην αφήνουν ελεύθερους τους εγκληματίες για να σκοτώνουν αθώα παιδιά”.

Για να καταλήξει: “Ο αδελφός μου προάσπιζε το δημόσιο συμφέρον και αυτό τον έφαγε”.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με μαρτυρία ο φονιάς απείλησε πολίτη που εξέφρασε την οργή του λέγοντάς του “όντε θα βγω, θα τα πούμε”.

Ο Κώστας Κατσουλάκης μεγάλωσε ορφανός, κατάφερε να σταθεί στα πόδια του, έκανε οικογένεια, αποτελούσε ένα αγαπητό μέλος της τοπικής κοινωνίας. Άφησε πίσω του ορφανό ένα 4χρονο παιδί.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=sWa-TynmA08″]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=0OMnpMehP2A”]

Πηγή βίντεο: flashnews.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ