12.8 C
Chania
Wednesday, December 17, 2025

Συγκλονίζει η επιστολή της αδελφής του δολοφονημένου ταξιτζή, στον Θεοφίλου

Ημερομηνία:

Μέσω μια ανοιχτής, συγκλονιστικής, επιστολής η Μαρία Μίχου, αδελφή του 53χρονου ταξιτζή που έπεσε νεκρός από τα πυρά των ληστών της τράπεζας της Πάρου, απευθύνεται στον κατηγορούμενο για την υπόθεση, Αναστάσιο Θεοφίλου και την οικογένειά του και αναρωτιέται… «γιατί δεν τον πυροβολήσατε στα πόδια;».

Απευθυνόμενη στον 30χρονο, στον οποίο μιλά σε πληθυντικό αριθμό, η κυρία Μίχα γράφει «είσαστε ένας κοινός ψυχρός δολοφόνος, ένας απατεώνας, ένας ληστής, ένας παλιάνθρωπος που κρύβεστε πίσω από τον τίτλο του Αναρχικού… Ένας άνανδρος φονιάς».

«Σκοτώσατε έναν άνθρωπο που την συγκεκριμένη ημέρα δούλευε από το προηγούμενο βράδυ στις 9 μέχρι την ώρα που τον σκοτώσατε μπαμπέσικα… Ήθελε μισή ώρα να τελειώσει η βάρδια του, να πάει στο σπίτι του… Ένας μεροκαματιάρης που δούλευε τίμια… Στα πόδια κύριε Θεοφίλου γιατί δεν ρίξατε να τον σταματήσατε; Γιατί; Θα σας πω γιατί… Γεννηθήκατε δολοφόνος έτσι απλά… κρίμα…», συνεχίζει.

Ακολουθεί όλη η επιστολή της Μαρίας Μίχα:

«Αυτό το παλικάρι που ατενίζει τον φωτογραφικό φακό με τόση νηφαλιότητα, να το χαίρονται οι γονείς που το έκαναν…

Την ωραία διαπαιδαγώγηση που του πρόσφεραν ώστε να βγει ένας χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία… Εύγε!!!

Και μετά τον έστειλαν πανεπιστήμιο και μάλιστα στη Θεολογική Σχολή. …Για να μάθει εκεί πώς να αγαπάει αλλά και να βοηθάει τον πλησίον του… Τα έμαθε τόσο καλά το καλό αυτό παιδί …που είπε μια μέρα… Ρε!! Εγώ είμαι πολύ έξυπνος δεν είμαι σαν τα άλλα ζώα τους συνανθρώπους μου που δουλεύουν και τους εκμεταλλεύεται αυτό το άτιμο καπιταλιστικό κράτος… Γιατί να δουλεύω; Θα κάνω ληστειούλες, θα σκοτώνω τους βλάκες που θα με εμποδίζουν και ΟΚ, μετά θα ζω σαν βασιλιάς!!! Ευτυχισμένος, άνετος, ωραίος…

Μια χαρά τα μάθατε στο Πανεπιστήμιο κε Θεοφίλου!!! Μπράβο σας … όμως κάνατε καλή δουλειά στην Πάρο… 4 σφαίρες ευχαριστηθήκατε να πυροβολείτε… καλός σκοπευτής, άριστος!!! Ρίξατε μια στο χέρι, 2 στο στήθος, την τέταρτη στο κεφάλι… Για ποιο λόγο τη ρίξατε; Τι φοβηθήκατε; Μήπως σηκωθεί να σας κυνηγήσει;;;

Δεν φοβηθήκατε κε Θεοφίλου… απλώς είσαστε ένας κοινός ψυχρός δολοφόνος, ένας απατεώνας, ένας ληστής, ένας παλιάνθρωπος που κρύβεστε πίσω από τον τίτλο του Αναρχικού… Ένας άνανδρος φονιάς!!!!

Κε Θεοφίλου… σκοτώσατε έναν άνθρωπο που την συγκεκριμένη ημέρα δούλευε από το προηγούμενο βράδυ στις 9 μέχρι την ώρα που τον σκοτώσατε μπαμπέσικα… Ήθελε μισή ώρα να τελειώσει η βάρδια του, να πάει στο σπίτι του… Ένας μεροκαματιάρης που δούλευε τίμια… Στα πόδια κύριε Θεοφίλου γιατί δεν ρίξατε να τον σταματήσατε; Γιατί; Θα σας πω γιατί… Γεννηθήκατε δολοφόνος έτσι απλά… κρίμα… το παιδί του έχει ακριβώς την ίδια ηλικία με εσάς… Εύγε!!! Κε Θεοφίλου κάνατε καλή δουλειά!!! Πετύχατε άριστα τον στόχο σας! Αααα μην ξεχάσω… Για κοιτάξτε το σακίδιο σας… Μήπως σας έπεσε η Αγία Γραφή στην Πάρο;;; Σαν καλός χριστιανός και καλό παιδί που είστε».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ