22.6 C
Chania
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2026

Συμμετοχή του Φαρμακευτικού Συλλόγου στην απεργία

Ημερομηνία:

Το ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού  Συλλόγου Χανίων που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία πολλών μελών του Συλλόγου μας την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011, αποφάσισε να συμμετέχει στην διήμερη απεργία των φαρμακοποιών που εξήγγειλε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος την Δευτέρα 2/1/2012 και την Τρίτη 3/1/2012
Το διάστημα αυτό το κοινό θα εξυπηρετείται από τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.
Από την Δευτέρα 2/1/2012 αποφασίστηκε επίσης να ξεκινήσει η αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων σε ασφαλισμένους όλων των ταμείων.
Την Τρίτη 3/1/2012 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. Χανίων που θα αποφασίσει για την περαιτέρω στάση του Συλλόγου στο θέμα της αναστολής της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους.
Ζητάμε την κατανόηση του κοινού για τις κινητοποιήσεις που αναγκαζόμαστε να κάνουμε, λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που δημιουργούν στα φαρμακεία τα νέα μέτρα τα οποία επιβάλλει η πολιτεία.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Reuters: Στο τραπέζι επαφές Πούτιν και AfD για να ξαναμπεί το ρωσικό αέριο στη Γερμανία

Ο κορυφαίος οικονομικός απεσταλμένος του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν...

Συνάντηση Αρναουτάκη με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας για το παγκόσμιο βραβείο «Smile Grand 2026»

Ο Σταύρος Αρναουτάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΟΟ Θανάση Δεβλιώτη για το παγκόσμιο βραβείο Smile Grand 2026 στην Περιφέρεια Κρήτης για την πρόληψη και στοματική υγεία των παιδιών.