13.8 C
Chania
Sunday, December 14, 2025

Συνάντηση δημάρχου Χανίων με το 5ο τμήμα του ΣτΕ για την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου

Ημερομηνία:

Χθες Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 13:00 μμ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Χανίων κ Μανώλη Σκουλάκη και της Δ/ντριας των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ Αλεξάνδρας Λακιωτάκη με το 5ο Τμήμα του ΣτΕ που είναι αρμόδιο τον έλεγχο του Προεδρικού Διατάγματος που αφορά την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης των Χανίων και του Οικοδομικού Τετραγώνου του παλαιού Νοσοκομείου.

Από πλευράς του Δήμου δόθηκαν όλες οι αναγκαίες διευκρινήσεις και πληροφορίες για την  προτεινόμενη τροποποίηση, ενώ από το 5ο τμήμα του ΣτΕ ζητήθηκαν περεταίρω συμπληρωματικά στοιχεία τα οποία και θα αποσταλούν άμεσα από το Δήμο Χανίων, για να συνεδριάσει, το συντομότερο δυνατόν το εν λόγω Τμήμα.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ