15.8 C
Chania
Friday, December 19, 2025

Συνάντηση Τεχνολόγων Τροφίμων στην Κρήτη τον Αύγουστο

Ημερομηνία:

H συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016 και ώρα 18.00, στο Ηράκλειο Κρήτης, σε αίθουσα του ζαχαροπλαστείου Κουμάκης (Λ. Δημοκρατίας 25).

Σκοπός της συνάντησης, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, είναι:

1.Nα μελετήσουμε τις προοπτικές του επαγγέλματος στην Κρήτη,την θέση του τεχν.τροφίμων στην παραγωγή των Κρητικών προϊόντων.

2.Η σημαντική θέση στην τουριστική αγορά καθώς και το ισχυρό brandname της Κρήτης παγκοσμίως δημιουργούν προοπτικές για την ανάπτυξης του επαγγελματός μας μέσω νέων δραστηριοτήτων.

3.Η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των Κρητικών προϊόντων είναι επίσης σημαντικός στόχος.

4.Τέλος η αλληλουποστήριξη μεταξύ μας αποτελεί βασικό άξονα της πολιτικής της ΠΕΤΕΤ.

Στην συνάντηση θα παρευρίσκονται ο πρόεδρος της ένωσης Ι.Σμαρνάκης καθώς και αντιπροεδρος Μ.Ορεστίδης.

Την οργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει η συνάδελφος Ειρήνη Κοντάκη .

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ρεθύμνου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών – Κοινός αγώνας εργατών για μία ζωή με δικαιώματα

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ρεθύμνου τιμά την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών, καλώντας...

Συνέντευξη Μαρίας Καρυστιανού: «Πάμε προς νέο κόμμα»

Στη συνέντευξή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙTV...

Ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων – Πόσο και ποιοι κερδίζουν από τις αυξήσεις

Από σήμερα, Παρασκευή (19/12), ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων Ιανουαρίου...

Χριστούγεννα με «λογαριασμό» Michelin: Έως και 20% ακριβότερο το φετινό γιορτινό τραπέζι

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τα Χριστούγεννα και η ακρίβεια στα τρόφιμα εξελίσσεται στον...