30.4 C
Chania
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026

Συνέντευξη Τύπου για την Περιφερειακή Διάσκεψη Ειρήνης στα Χανιά παρουσία εκπροσώπων Παλαιστίνης και Ισραήλ

Ημερομηνία:

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων καλούν τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης σε συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης περιφερειακής διάσκεψης των κινημάτων ειρήνης της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Μεσογείου.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2025 και ώρα 13:00 στο Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων.

Παρόντες στη συνέντευξη θα είναι ο Ηρακλής Τσαβδαρίδης, εκτελεστικός γραμματέας του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ειρήνης, καθώς και εκπρόσωποι των Επιτροπών Ειρήνης και Αλληλεγγύης της Παλαιστίνης και του Ισραήλ.

Η περιφερειακή διάσκεψη των κινημάτων ειρήνης έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στα Χανιά στις 6 και 7 Ιουνίου.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ