13.8 C
Chania
Monday, December 22, 2025

Συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός για Ληστείες σε καταστήματα στα Χανιά

Ημερομηνία:

Στην κατοχή του βρέθηκε το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιούσε.

Εξιχνιάστηκαν τρείς (3) υποθέσεις ληστειών.

Συνελήφθη στις 13-08-2012 το πρωί, 34χρονος ημεδαπός ο οποίος με τη χρήση όπλου διέπραττε ληστείες σε καταστήματα στην πόλη των Χανίων.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων καθώς και από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 34χρονος είχε διαπράξει κατά το χρονικό διάστημα από 09-08-2012 έως και 13-08-2012 στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων τις ακόλουθες ληστείες:

  • Το βράδυ της 09-08-2012, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών στα Κουνουπιδιανά Χανίων και με την απειλή όπλου αφαίρεσε από υπάλληλο του καταστήματος το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων ογδόντα (880) ευρώ.
  • Το μεσημέρι της 12-08-2012, ο ίδιος δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών, στη πόλη των Χανίων, και με την απειλή όπλου, ανάγκασε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των εβδομήντα (70)  ευρώ.
  • Στις 13-08-2012 τα ξημερώματα, ο 34χρονος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισήλθε σε κατάστημα «Μίνι Μάρκετ» και με την απειλή όπλου εξανάγκασε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος  να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων ογδόντα (880) ευρώ.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • Μία κυνηγετική καραμπίνα διαμετρήματος, cal 12, με έξι (6) φυσίγγια, την οποία χρησιμοποιούσε στις ληστείες ,
  • Μία απομίμηση πιστολιού  (Replica) και
  • Ένα κράνος δικυκλιστή το οποίο χρησιμοποιούσε, επίσης στις παραπάνω ληστείες.

Επιπλέον, ο 34χρονος χρησιμοποιούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, έχοντας παραποιήσει τις κρατικές πινακίδες αυτού.

Προανάκριση ενεργεί η  Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ