30.8 C
Chania
Τετάρτη, 19 Αυγούστου, 2026

Συνελήφθη για άσκοπους πυροβολισμούς, υπόθαλψη εγκληματία και παραβάσεις Νόμου περί όπλων, στα Χανιά

Ημερομηνία:

Συνελήφθη, , στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείς Χανίων 61χρονος ημεδαπός για άσκοπους πυροβολισμούς, υπόθαλψη εγκληματία, παράβαση του Νόμου περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.Ειδικότερα, προχθές (10.06.2013), το βράδυ, κατά την διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, που είχε οργανωθεί από τον 61χρονο σε δρόμο μπροστά από την οικία του, που είχε αποκλείσει για το σκοπό αυτό, άγνωστοι δράστες έρριψαν άσκοπους πυροβολισμούς.

Κατά την αστυνομική έρευνα και την εξερεύνηση του χώρου της εκδήλωσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι (20) κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Εξεταζόμενος ο ανωτέρω συλληφθείς, αρνήθηκε να κατονομάσει δράστες των άσκοπων πυροβολισμών, ματαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δίωξη και νόμιμη τιμωρία τους.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεχίζονται οι ετήσιες καλοκαιρινές εκθέσεις του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

Οι ετήσιες καλοκαιρινές εκθέσεις του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων συνεχίζονται μέχρι 30 Αυγούστου 2026 στο Μεγάλο Αρσενάλι. Περισσότερες από 50 κινηματογραφικές μηχανές και 200 εξώφυλλα δίσκων βινυλίου.

Εκδήλωση μνήμης για τον Μανούσο Ρ. Κούνδουρο στη Βίλα Κούνδουρου στα Χανιά

Εκδήλωση μνήμης για τον Μανούσο Ρ. Κούνδουρο στις 19/8/2026 στη Βίλα Κούνδουρου Χανίων. Με ομιλία της Ισμήνης Κριάρη, μουσική από την Αφροδίτη Μητσοτάκη και πεντοζάλι.

Συνελήφθη 63χρονος στο Ρέθυμνο για καλλιέργεια κάνναβης – Εντοπίστηκαν 13 δενδρύλλια

Συνελήφθη 63χρονος στο Ρέθυμνο για καλλιέργεια κάνναβης. Εντοπίστηκαν 13 δενδρύλλια ύψους έως 3 μέτρα, 215 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.