15.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Συνελήφθη μεγαλογιατρός με ιατρείο στο Κολωνάκι – Έπαιρνε φακελάκια από καρκινοπαθείς

Ημερομηνία:

Στη σύλληψη 50χρονου γιατρού ο οποίος έπαιρνε φακελάκια από ασθενείς προχώρησε η αστυνομία.

Ο συλληφθείς ο οποίος είναι αναπληρωτής καθηγητής χειρουργικήςεργάζεται σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας και διατηρεί ιατρείο στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ασθενούς ο γιατρός του ζήτησε το πρώτο φακελάκι τον Ιούνιο οπότε και υποβλήθηκε στην πρώτη χειρουργική επέμβαση στο παχύ έντερο, καθώς διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο.

Το δεύτερο φακελάκι του το ζήτησε στην επόμενη χειρουργική επέμβαση στην οποία τον υπέβαλε και το τρίτο όπου ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι σε επίσκεψη του ασθενούς, λέγοντας του ότι από την δεύτερη επέμβαση εκκρεμεί να του δώσει το ποσό των 600 ευρώ.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όταν το Παρελθόν Ζητάει Δικαιοσύνη

Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος, αυτός ο μεγάλος και...

Χανιά: Σύροι γιορτάζουν την πρώτη επέτειο από την πτώση του Άσαντ | Φωτός

Σε κλίμα συγκίνησης η συριακή κοινότητα των Χανίων συγκεντρώθηκε...

Ολομέτωπη επίθεση Καραμανλή στην Κυβέρνηση για υποκλοπές, ΟΠΕΚΕΠΕ και αγρότες

Για μία ακόμα φορά ο Κώστας Καραμανλής επιτέθηκε στην...

Υπό κτηνοτροφικό έλεγχο τα αεροδρόμια της Κρήτης – Μία πτήση ανά 3 ώρες στο αεροδρόμιο Χανίων

Σε πεδίο έντασης και δυναμικών διεκδικήσεων μετατράπηκαν τη Δευτέρα...