Δύο 18χρονοι ημεδαποί συνελήφθησαν χθες στο Ηράκλειο από τις αστυνομικές αρχές, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για σοβαρά ποινικά αδικήματα που διαπράχθηκαν την Πρωτομαγιά.
Τα εντάλματα είχαν εκδοθεί από την Ανακρίτρια του Γ΄ Ανακριτικού Γραφείου του Πρωτοδικείου Ηρακλείου και αφορούσαν τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από κοινού, της παράνομης οπλοφορίας και της επικίνδυνης οδήγησης από κοινού.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα περιστατικά για τα οποία εκδόθηκαν τα εντάλματα έλαβαν χώρα πρωινές ώρες της 1ης Μαΐου 2026 στο Ηράκλειο, με θύμα αλλοδαπό. Το συμβάν είχε γνωστοποιηθεί με σχετικό δελτίο τύπου από την Ελληνική Αστυνομία την ίδια ημέρα.
Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον των αρμόδιων αρχών για την περαιτέρω διαδικασία.



