12.8 C
Chania
Friday, January 9, 2026

Συνεχίζονται οι δωρεάν ξεναγήσεις στο Δήμο Πλατανιά – Αυτή την Κυριακή ξενάγηση σε μνημεία των Βουκολιών

Ημερομηνία:

Το πρόγραμμα των δωρεάν ξεναγήσεων του Δήμου Πλατανιά με τίτλο «Γνωριμία με την Ιστορία, τον Πολιτισμό και το Φυσικό Περιβάλλον του Δήμου Πλατανιά» συνεχίζεται την Κυριακή 10 Απριλίου, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αξιόλογα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία και χώρους πολιτισμού στην ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Βουκολιών.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της ξενάγησης έχει ως εξής:

• ΠΑΡΚΟ “ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΕΝΤΑΣ – ΜΝΗΜΕΙΟ ΟΗΕ “ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ”
• ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
• ΠΥΡΓΟΣ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ
• ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΝ ΤΕΧΝΗΣ “ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟΝ”
• ΜΝΗΜΕΙΑΚΗ ΕΛΙΑ ΒΟΥΒΩΝ- ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΙΑΣ ΒΟΥΒΩΝ.

Η μετακίνηση των συμμετεχόντων στα σημεία ξενάγησης θα γίνει με λεωφορείο του ΚΤΕΛ, το οποίο θα αναχωρήσει από τα εξής σημεία συνάντησης:

· 10.00 πμ: Δημαρχείο Πλατανιά, Γεράνι.
· 10.30 πμ: Πλατεία Βουκολιών, Βουκολιές.

Τέλος, σημειώνεται ότι λόγω των περιορισμένων θέσεων συμμετοχής (45 θέσεις) οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους – για τη δεύτερη ξενάγηση – έως και την Παρασκευή 8/4, στο τηλέφωνο: 28213 40034 ή στο e-mail: tourism.platanias@gmail.com , καθότι σε περίπτωση μεγαλύτερου αριθμού συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΒΟΥΚΟΛΙΕΣ

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: Αντιπολεμικό «μέτωπο» κατά της επέμβασης στη Βενεζουέλα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σωματείων και φορέων στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς...

Χανιά: «Βράζουν» οι Ένοπλες Δυνάμεις κατά του Πολυνομοσχεδίου – Κύμα παραιτήσεων και βιοποριστικό αδιέξοδο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενστόλων στην Αντιπεριφέρεια για τις αναδρομικές περικοπές...

Κρήτη: Καταγγελίες για βιασμούς δύο κοριτσιών από τον πατέρα τους – Η μία έμεινε έγκυος

Αντιμέτωπο με βαρύτατες κατηγορίες βρίσκεται ένα ζευγάρι από χωριό...