18.8 C
Chania
Wednesday, December 24, 2025

Συντονίζονται οι αγρότες στην Κρήτη – Παγκρήτια σύσκεψη φορέων στο Εργατικό Κέντρο τη Δευτέρα

Ημερομηνία:

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων καλεί τους συνδικαλιστικούς φορείς των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Κρήτης σε σύσκεψη για τον Παγκρήτιο συντονισμό της δράσης μας, την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 6μμ στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Η εμπειρία των αγώνων προηγούμενων χρόνων και ιδιαίτερα των περσινών αγωνιστικών κινητοποιήσεων μας έδειξε ότι ο οργανωμένος και συντονισμένος αγώνας, μέσα από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, μπορεί να έχει αποτελέσματα και να βάλει φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων. Η ΚΑΠ και τα Μνημόνια έχουν ως στόχο να μας ξεκληρίσουν, μέχρι να μην μείνει μικρομεσαίος αγρότης και κτηνοτρόφος στην παραγωγή.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση οι μικρομεσαίοι αγρότες, κτηνοτρόφοι δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Είναι επιτακτική η ανάγκη να συντονιστούμε και σε επίπεδο Κρήτης για να μπορέσουμε να αποκρούσουμε πιο αποτελεσματικά την επίθεση που δεχόμαστε.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλειστά τα ΚΕΠ του Δήμου Χανίων για τις 27 Δεκεμβρίου 2025

Ο Δήμος Χανίων γνωστοποιεί ότι, κατ’ εφαρμογή της σύστασης...

14ο Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής – Super Market

Δήλωση Συμμετοχής έως  06/02/2026 Ανοικτή πρόσκληση σε παραγωγούς και μεταποιητές...

Ακόμα δύο διασώσεις με 61 μετανάστες στη Γαύδο

Δύο ακόμη σκάφη που μετέφεραν πρόσφυγες και μετανάστες εντοπίστηκαν...

Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης

Μήνυμα προς τους πολίτες και τους επισκέπτες της Κρήτης...