Καθημερινή Μαχητική
Εφημερίδα

Αγώνας της Κρήτης

"google ad"

22.1 C
Chania
Friday, March 14, 2025

Σύλλογος Γονέων Παιδιών Προσχολικής Ηλικίας: Για την έκβαση της ένστασής μας στον ΔΟΚΟΙΠΠ

Ημερομηνία:

Στις 5 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογός μας κατέθεσε ένσταση στο ΔΟΚΟΙΠΠ σχετική με τη διαδικασία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της κρίσης των αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Η ένσταση αφορά σε ότι κατα την ανάρτηση των αποτελεσμάτων για την αποδοχή ή την απόρριψη των αιτήσεων δεν ανακοινώθηκε η μοριοδότηση ώστε να μπορεί να ελέγχει ο πολίτης και να συγκρίνει, όπως συνηθίζεται σε κάθε αντίστοιχη διαδικασία

Για το λόγο αυτό, μεταξύ άλλων, στην ένστασή μας ζητούμε την άμεση ανάρτηση με τοιχοκόλληση και στο διαδίκτυο των μορίων όλων των αιτούντων, είτε ωφελούμενων, είτε επιλαχόντων, είτε απορριφθέντων και στην περίπτωση των απορριφθέντων ή των ακυρωμένων αιτήσεων, τη σαφή αιτιολόγηση της απόρριψης.

Μέχρις ώρας δεν έχει υπάρξει επίσημη απάντηση του ΔΟΚΟΙΠΠ στην ένστασή μας αυτή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αναφέρουν μέλη του Συλλόγου μας που προέβησαν στη διαδικασία της ένστασης, αντίστοιχες ενστάσεις κατατέθηκαν φέτος από περίπου 90 δικαιούχους γονείς.

Για το σκοπό αυτό σήμερα Παρασκευή 23/9 στις 1:30μ.μ. μέλη του συλλόγου μας θα συναντηθούν με την κα πρόεδρο του ΔΟ.ΚΟΙ.Π.Π.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανασχηματισμός: Ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση της κυβέρνησης – Όλα τα ονόματα

Τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης ανακοίνωσε ο υφυπουργός παρά...

Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου η Σέβη Βολουδάκη

Υπουργοποιήθηκε η Σέβη Βολουδάκη μετά τον ανασχηματισμό που πραγματοποίησε...