13.8 C
Chania
Monday, December 8, 2025

Σύμφωνοι, “ψεύτες” οι του ΣΥΡΙΖΑ για τα ακίνητα που πέρασαν στο Υπερταμείο, αλλά η Νέα Δημοκρατία τι θα κάνει;

Ημερομηνία:

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται σχετικά με τα ακίνητα του Δήμου Χανίων που έχουν περάσει στο Υπερταμείο. Πέραν του γεγονότος ότι ασχολούμαστε μόνο με τα ακίνητα του Δήμου Χανίων, λες και οι άλλοι δήμοι δεν έχουν ακίνητα ή σα να μην έχει σημασία τι συμβαίνει αλλού, έχουμε και το εξής περίεργο: η ΝΟΔΕ Χανίων διαρκώς να βγαίνει στην επίθεση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και στους “ψεύτες βουλευτές”.

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα.

Δε μας έχει πει ουδείς από τη Νέα Δημοκρατία τι διαφορετικό θα κάνουν αυτοί εφόσον αναλάβουν την εξουσία.

Άραγε, θα αμφισβητήσουν την παραχώρηση των ακινήτων στο Υπερταμείο; Θα απαιτήσουν να επιστραφούν πίσω στο ελληνικό δημόσιο, ή θα συνεχίσουν και ως κυβέρνηση να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ λες και πριν από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία;

Το θέμα βεβαίως είναι τώρα τι μπορεί να γίνει.

Αν λοιπόν πράγματι στη Νέα Δημοκρατία έχουν κάποιο διαφορετικό όραμα ας βγουν μπροστά στον αγώνα για την επαναφορά των ακινήτων στο ελληνικό δημόσιο.

Είναι βέβαιο ότι μία παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ