14.8 C
Chania
Tuesday, December 23, 2025

Τέμπη – Μαρία Καρυστιανού: Φυσικά και θα αλλάξουμε το νόμο περί ασυλίας – Το οφείλουμε στα παιδιά μας

Ημερομηνία:

Μια ανάρτηση που δείχνει την ευγνωμοσύνη της για τον αριθμό των υπογραφών που έχουν συγκεντρωθεί στο διαδικτυακό ψήφισμα για την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας σχετικά με το έγκλημα στα Τέμπη έκανε η Μαρία Καρυστιανού.

Όσο ανεβαίνουν οι ψήφοι, εμείς γινόμαστε πιο δυνατοί…» γράφει σε ανάρτησή της στα social media η Μαρία Καρυστιανού.

«Για όλες τις σειρήνες παραπλάνησης που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ακυρώσουν τη δύναμη όλων μας και να χρωματίσουν πολιτικά τη φωνή μας…

Επειδή, αυτό που ζητάμε είναι λογικό και θεμιτό…ακολουθούμε νομικούς και διδάσκοντες το Σύνταγμα, που εργάζονται προς την βελτίωση και επαναφορά των ανθρώπινων αξιών….

Επειδή …είναι δικαίωμά και υποχρέωσή μας να αντιδρούμε όταν καταπατούν τα δικαιώματα μας ….» τονίζει η Μαρία Καρυστιανού.

Στο κάλεσμά της για περισσότερες υπογραφές σημειώνει πως «οφείλουμε να το κάνουμε για τα παιδιά μας… Τώρα, που τα έχουμε δίπλα μας…Και εμείς μαζί σας, δίπλα στα δικά σας παιδιά….».

«Υπογράφουμε! Σας ευχαριστούμε! Συνεχίζουμε! Φυσικά και μπορούμε! Φυσικά και θα αλλάξουμε τον νόμο περί ασυλίας!» καταλήγει για να στηλιτεύσει την ατιμωρησία πολιτικών προσώπων για την τραγωδία των Τεμπών.

Μπορείτε να υπογράψετε το ψήφισμα ΕΔΩ:

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ