12.1 C
Chania
Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2026

Τα “τίναξε” η ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Ημερομηνία:

Για άλλη μια φορά το πολυδιαφημισμένο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης βρέθηκε στον “αέρα” με αποτέλεσμα οι γιατροί να ξαναπιάσουν τα “μπλοκάκια”
Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.) “λόγω τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν από την ανεπαρκή υποστήριξη του συστήματος της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης από τον ανάδοχο του έργου, η Διοίκηση της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. αποφάσισε την προσωρινή διακοπή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης μέχρι και την Κυριακή 13/5/2012.

Η διαδικασία συνταγογράφησης θα γίνεται χειρόγραφα μέχρι και την Κυριακή 13/5/2012.

Η εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία την Δευτέρα 14/5/2012.

Ζητάμε συγνώμη από τους χρήστες του συστήματος και τους ασφαλισμένους για την προσωρινή ταλαιπωρία που οφείλεται σε αδυναμία του αναδόχου να υποστηρίξει την εφαρμογή.”

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνδικάτο Τροφίμων Ν. Χανίων: Έξω η Ελλάδα από τη σφαγή – Κάλεσμα στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο της 12ης Μαρτίου

Το Συνδικάτο Τροφίμων Ν. Χανίων καλεί σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο στις 12/3, καταγγέλλοντας την εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο και τον ρόλο της Βάσης της Σούδας.

Ασκήσεις άνευ πυρών στο βόρειο Κρητικό Πέλαγος ανακοίνωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων ανακοίνωσε ασκήσεις άνευ πυρών στο βόρειο Κρητικό Πέλαγος στις 12-13 Μαρτίου 2026. Αποφυγή διέλευσης από την περιοχή ζητά η Ακτοφυλακή.

ΕΛΜΕ Χανίων: «Φτάνει πια» – Ανακοίνωση για τον θάνατο της εκπαιδευτικού Χρηστίδου

Η ΕΛΜΕ Χανίων εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με αφορμή τον θάνατο εκπαιδευτικού, καταγγέλλοντας συνθήκες εργασιακής εξουθένωσης και απαξίωσης των εκπαιδευτικών.

Μόνο εγώ αισθάνομαι σα να ζούμε τις τελευταίες ημέρες;

Του Ευτύχη Πρωτοπαπαδάκη ...τι συμβαίνει; Tι αληθινά μας συμβαίνει; Mόνο εγώ...