22.8 C
Chania
Δευτέρα, 18 Μαΐου, 2026

Τελευταίο αντίο στον 19χρονο Χανιώτη ποδοσφαιριστή

Ημερομηνία:

Στον Άγιο Γεώργιο Κατσιφαριανών, όπου ετάφη έκλεισε το δράμα του 19χρουνου Κυριάκου Σαρρή,  του ποδοσφαιριστή της Ιωνίας 2000 που έχασε τη σκληρή και άνιση η μάχη που έδινε με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες, βυθίζοντας στο πένθος, την οικογένεια, τους οικείους του και συνολικά το Χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Ανακοινώσεις για το χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή εξέδωσαν η ΕΠΣ Χανίων και η Ιωνία 2000

Η Ε.Π.Σ. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Χανίων στο άγγελμα του θανάτου του ποδοσφαιριστή της Ιωνίας 2000, Κυριάκου Σαρρή, αποφάσισε ομόφωνα όπως:

1.Εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2.Καταθέσει στέφανο στη μνήμη του.
3.Δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο.

Η Ιωνία 2000 

Το ΔΣ της Ιωνίας σε έκτακτη συνεδρίαση στην είδηση του θανάτου του Κυριάκου Σαρρή ποδοσφαιριστή του Συλλόγου μας αποφάσισε:

1)Να παραστεί σύσσωμο το ΔΣ στην κηδεία του εκλιπόντος .

2)Να κατατεθεί χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα αντί στεφάνου.

3)Η ομάδα να αγωνιστεί με μαύρο περιβραχιόνιο και να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στον πρώτο επίσημο αγώνα του Συλλόγου μας.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ισραηλινή οργάνωση μηνύει Καναδικό μουσείο ανθρωπίνων δικαιωμάτων για έκθεση σχετικά με τη «Νάκμπα»

Μια εξέχουσα ισραηλινή νομική οργάνωση απειλεί με δικαστικές ενέργειες...

Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Τίτος επισκέφθηκε την Οικία–Μουσείο Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα

Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Τίτος επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Οικία–Μουσείο Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα. Ανέλαβε αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Ιδρύματος.

Επίσκεψη Υφυπουργού Ανάπτυξης Σταύρου Καλαφάτη στο νέο κτήριο του ΙΤΕ στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Σταύρος Καλαφάτης επισκέπτεται αύριο Τρίτη 19/5 στις 14:30 το νέο κτήριο του ΙΤΕ στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Θα ξεναγηθεί από τον Πρύτανη Μιχαήλ Ζερβάκη και τον Διευθυντή του Ινστιτούτου Γεωενέργειας Ιωάννη Γεντεκάκη.

Ερώτηση 14 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την εγκατάλειψη του Περιφερειακού Ιατρείου στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

Ερώτηση 14 βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για την υποστελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Ζητούν άμεσες προσλήψεις προσωπικού ενόψει καλοκαιριού.