32.8 C
Chania
Δευτέρα, 24 Αυγούστου, 2026

«Τεμπέληδες που φυτοζωούν» όσοι παίρνουν επίδομα ανεργίας, σύμφωνα με την Εύα Καϊλή

Ημερομηνία:

Σφοδρότατες αντιδράσεις έχει προκαλέσει δήλωση της Εύας Καϊλή, σύμφωνα με την οποία επιδόματα ανεργίας λαμβάνουν κάτι «τεμπέληδες σαν τον Καρανίκα που φυτοζωούν», ισχυριζόμενη παράλληλα πως τα συγκεκριμένα χρήματα «τα στερείται η αγορά». 

Πιο συγκεκριμένα, η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Σκάι δήλωσε:«Τα χρήματα είναι συγκεκριμένα, άρα από πού τα παίρνει; Τα στερείται η αγορά. Στην Ελλάδα όταν μιλάμε για επενδύσεις μιλάμε για δύο πράγματα. Το ένα είναι η ανάπτυξη, το δεύτερο είναι το ξεπούλημα. Επενδύσεις για την ανάπτυξη δεν έχουμε δει, γιατί κάθε μέρα κλείνουν επιχειρήσεις. Άρα τι κάνουμε; Δίνουμε επιδόματα σε τύπους σαν τον Καρανίκα, οι οποίοι είναι τεμπέληδες, φυτοζωούν χωρίς να θέλουν να εργαστούν».

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=nR9zUNVaIYU”]

Ολόκληρη η δήλωση:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=dxReSkwIbGI”]

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αποκόρωνα για τον εορτασμό του Αγίου Φανουρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αποκόρωνα Χανίων στις 26-27 Αυγούστου 2026 για τον εορτασμό του Αγίου Φανουρίου. Μονοδρομήσεις, απαγορεύσεις στάθμευσης και εναλλακτικές διαδρομές.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΒΟΑΚ Χανίων από 25 Αυγούστου λόγω εργασιών

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΒΟΑΚ Χανίων από 25/8/2026 στο τμήμα Μουρνιές-Βαμβακόπουλο. Διακοπή κυκλοφορίας και απαγορεύσεις στον κόμβο Μουρνιών.