19.4 C
Chania
Monday, January 5, 2026

Τιμούν τη μνήμη της Χαρούλας Μυλωνάκη στο νοσοκομείο Χανίων: Το Τακτικό Εξωτερικό Διαβητολογικό Ιατρείο μετονομάζεται σε Διαβητολογικό Ιατρείο “Θεοχαρούλα Μυλωνάκη”

Ημερομηνία:

Την Δευτέρα 20 Ιουλίου και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή ονοματοδοσίας του Τακτικού Εξωτερικού Διαβητολογικού Ιατρείου σε Διαβητολογικό Ιατρείο “Θεοχαρούλα Μυλωνάκη”  στο Γ.Ν. Χανίων, προς τιμήν της μνήμης  και του έργου της εξαίρετης  ιατρού Θεοχαρούλας Μυλωνάκη η οποία ίδρυσε στο Γ.Ν. Χανίων το διαβητολογικό ιατρείο και διετέλεσε Διευθύντρια της Β’ Παθολογικής Κλινικής.

Θα ακολουθήσει στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου ειδική τιμητική εκδήλωση, αφιερωμένη στη ζωή και το έργο της Θεοχαρούλας Μυλωνάκη με ομιλητές τους κ.κ Παπαδογιάννη Αριστείδη Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Α.Κ , Καλογεράκη Λουκία Ιατρό Παθολόγο, Διευθύντρια της Β’ Παθολογικής Κλινικής και Γκόγκου Ρένια Ιατρό Παθολόγο με βαθμό Διευθύντριας του Ε.Σ.Υ.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ