10.8 C
Chania
Tuesday, December 16, 2025

Τις Πέμπτες οι προσφορές απο τα καταστήματα του Ρεθύμνου

Ημερομηνία:

Στις πετυχημένες πρωτοβουλίες σε Χανιά και Ηράκλειο για προσφορές στα είδη εστίασης κάθε Τρίτη, προστίθεται πλέον και το Ρέθυμνο, αλλά για κάθε Πέμπτη.
Αναλυτικά διαβάστε την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου.

“Αγαπητοί φίλοι,φίλοι του Ρεθύμνου, φίλοι της πόλης μας,

Αποφασίσαμε να μη μείνουμε παρατηρητές σε μια οικονομική κατάσταση που ρίχνει τη διάθεσή μας και μειώνει την αγοραστική μας δύναμη.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου, ο Σύλλογος Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων, ο Σύλλογος Κέντρων Διασκέδασης και ο Σύλλογος Αργυροχρυσοχόων με την υποστήριξη του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ προχώρησε σε μια σειρά ενεργειών με στόχο την τόνωση της αγοράς αλλά και του γενικού αισθήματος χαράς στην πόλη μας.

Με σημαντικές προσφορές στα καταστήματα αλλά και μειωμένες κατά πολύ τιμές σε κέντρα αναψυχής, καφετέριες, εστιατόρια, ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ!

Γιατί πλέον κάθε Πέμπτη στο Ρέθυμνο, έχουμε: Προσφορά και Χαρά!

Το αισιόδοξο αυτό μήνυμα, επικοινωνούμε με μια σειρά εμπνευσμένων αφισών και αυτοκόλλητων που στολίζουν κυριολεκτικά την πόλη μας, καθώς και με ραδιοφωνικά μηνύματα, καταχωρίσεις σε εφημερίδες αλλά και προβολή μέσω Ίντερνετ.

Το όλο εγχείρημα αποτελεί μια προσφορά των επιχειρήσεων και των καταστημάτων του Ρεθύμνου… με πολλαπλά οφέλη τόσο για την αγορά της πόλης μας όσο και για τους πολίτες της!

Έναρξη Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 και για κάθε Πέμπτη.

Περισσότερες πληροφορίες και για τον τρόπο ένταξης στο παραπάνω πρόγραμμα, διατίθενται από τους Συλλόγους ή στην Ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου www.emporio-rethymno.gr (Προσφορές επιχειρήσεων)”

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ