25.4 C
Chania
Σάββατο, 27 Ιουνίου, 2026

Το 8ο Συνέδριο του Βαλκανικού Συλλόγου Γεωφυσικών (BGS), στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων 

Ημερομηνία:

Από τις 4 έως τις 8 Οκτωβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί το 8ο Συνέδριο του Βαλκανικού Συλλόγου Γεωφυσικών (BGS), στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων το οποίο συνδιοργανώνει η Ελληνική Ένωση Γεωφυσικών (HGU) και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων της Περιφέρειας Κρήτης.

Το Συνέδριο του BGS διεξάγεται σε διετή βάση σε Βαλκανικές πόλεις και είναι το σημαντικότερο και μεγαλύτερο γεγονός στο επιστημονικό αντικείμενο της Γεωφυσικής στην περιοχή των Βαλκανίων. Ένα τέτοιο γεγονός προάγει την επιστημονική ανάπτυξη, τόσο με την στενότερη έννοια μιας συγκεκριμένης επιστήμης, όσο και με την ευρύτερη έννοια της συνάντησης επιστημόνων διαφορετικής κουλτούρας, ενώ συγχρόνως προβάλει την οργανώτρια χώρα σε όλον τον επιστημονικό κόσμο.

Το Συνέδριο αυτό έχει σαν στόχο την ενημέρωση των γεωεπιστημόνων σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις της γεωφυσικής επιστήμης στους τομείς της γεωλογίας, αναζήτησης υδρογονανθράκων, σεισμολογίας, γεωθερμίας, μηχανικής και περιβάλλοντος στην περιοχή των Βαλκανίων.

Το 8th BGS Congress αποσκοπεί στην γεφύρωση της βασικής και της εφαρμοσμένης έρευνας στην γεωφυσική.
Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου είναι ο Καθηγητής κ. Αντώνιος Βαφείδης, Διευθυντής του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής, του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου

8th_BGS_Congress_Poster_site_small

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΕΠΕ Χανίων: Καταγγελία για διώξεις απεργών εκπαιδευτικών από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Το ΣΕΠΕ Χανίων καταγγέλλει τη Διεύθυνση ΠΕ για διώξεις απεργών εκπαιδευτικών. Παράσταση διαμαρτυρίας στις 2/7 για τις κλήσεις σε απολογία νεοδιόριστων.

Προσοχή: Νέο κύμα phishing emails με ψεύτικα τιμολόγια eBay στα Χανιά

Νέα προσπάθεια phishing εντοπίστηκε στα Χανιά με ψεύτικα τιμολόγια eBay. Ο Γιάννης Αγγελάκης προώθησε ύποπτα emails στη redaction για ενημέρωση του κοινού.

Συνάντηση για την αποκατάσταση και ανάδειξη των ανεμόμυλων του Οροπεδίου Λασιθίου

Συνάντηση για την αποκατάσταση των ιστορικών ανεμόμυλων του Οροπεδίου Λασιθίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Ανδρουλάκη, τον Δήμαρχο Γιώργο Αθανασάκη και τον Γενικό Διευθυντή της Αναπτυξιακής Κρήτης.

Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη έως τις 9 Ιουλίου

Η Περιφέρεια Κρήτης παρατείνει έως 9/7/2026 τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων. Αυστηροί περιορισμοί μετακινήσεων και μέτρα βιοασφάλειας για κτηνοτρόφους.