33.5 C
Chania
Δευτέρα, 20 Ιουλίου, 2026

Το διαφημιστικό για το νερό ΖΑΡΟΣ που προέβλεψε τις στενές επαφές με UFO στο χωριό Ζαρός | Βίντεο

Ημερομηνία:

Μερικές φορές η πραγματικότητα ξεπερνά την επιστημονική φαντασία. Είναι μία έκφραση που την έχουμε ακούσει πολλές φορές. Και στην περίπτωση του χωριού Ζαρός φαίνεται ότι είναι αλήθεια.

Χθες, κάτοικοι του χωριού είπαν ότι είδαν να περνά από το χωριό τους ένας ιπτάμενος δίσκος (UFO – Unknown Flying Object).

Είπε μια γυναίκα στο apopsilive.gr: «Ήμουνα έξω στην αυλή του σπιτιού μου όταν κατά τις 10 η ώρα περίπου πέρασε από πάνω μας ένας  φωτεινός δίσκος μέχρι χάθηκε στον ορίζοντα… Αλήθεια σας λέω, αν δεν με πιστεύετε ρωτήσετε και την Παντελίνα που το είδε κι αυτή και ο άνδρας της…».

Όμως, πριν το συγκεκριμένο περιστατικό, υπήρξε ένα προφητικό διαφημιστικό των νερών Zaros όπου ένας κρητικός που απολαμβάνει το νερό του ξαφνικά καθώς ανοίγει τα μάτια του βλέπει από πάνω του έναν ιπτάμενο δίσκο.

Θυμηθείτε το διαφημιστικό και δείτε μετά τις μαρτυρίες των κατοίκων του χωριού:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=CUJs7IBDsS0″]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=fNqfiZm2dto”]

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άνοιξε η πλατφόρμα για vouchers βρεφονηπιακών σταθμών και ΚΔΑΠ στα Χανιά

Άνοιξε η πλατφόρμα για vouchers βρεφονηπιακών σταθμών και ΚΔΑΠ στα Χανιά. Αιτήσεις έως 5 Αυγούστου 2026 μέσω eetaa.gr. Κλιμακωτή υποβολή ανάλογα με το ΑΦΜ.

Σύσκεψη Ροκάκη – Πιτσιλή στο Επιμελητήριο Χανίων: Οι προτεραιότητες της επιχειρηματικότητας για τα δημόσια έσοδα

Σύσκεψη Ροκάκη - Πιτσιλή στο Επιμελητήριο Χανίων για φορολογικά ζητήματα. Προτάσεις για δωρεάν ψηφιακή τιμολόγηση, καταπολέμηση παραοικονομίας και απλούστευση φορολογικού συστήματος.

Ανακοίνωση Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων για ενεργοποίηση πεδίου βολής στη θαλάσσια περιοχή της Κρήτης

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων ανακοινώνει την ενεργοποίηση του πεδίου βολής «A1» στις 21 Ιουλίου 2026. Απαγόρευση διέλευσης σκαφών από τη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Κρήτης.

Ισχυρή ευρωπαϊκή συμμαχία για την Πολιτιστική Διαδρομή της Ελιάς με επίκεντρο την Κρήτη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στο Ηράκλειο οι εργασίες της εναρκτήριας συνάντησης της ELEA Route, της νέας Πολιτιστικής Διαδρομής της Ελιάς με επίκεντρο την Κρήτη.