14.8 C
Chania
Friday, December 5, 2025

Το Ποτάμι προτείνει ντιμπέιτ στην Κρήτη μεταξύ των 4 πολιτικών αρχηγών που είναι υποψήφιοι στο νησί

Ημερομηνία:

Πρόταση για τη διεξαγωγή τηλεμαχίας με τους αρχηγούς των κομμάτων που είναι υποψήφιοι στην Κρήτη, έκανε απόψε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης -ο οποίος βρίσκεται από χθες και θα είναι και σήμερα στο Ηράκλειο-, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε σήμερα το βράδυ στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη TV».

«Σας δίνω τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς και τα κανάλια της Κρήτης και να γίνει ένα ντιμπέιτ όπου θέλουν -στον Άγιο Νικόλαο ,το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο τα Χανιά ,μεταξύ του Μείμαρακη του Τσίπρα και του Θεοδωράκη, ως υποψήφιοι της Κρήτης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Είχε προηγηθεί στην αρχή της συνέντευξης μια απάντηση του κ. Θεοδωράκη για τις υποψηφιότητες των κ. Τσίπρα και Μειμαράκη στο Νομό Ηρακλείου.

«Η Κρήτη συμβολίζει για όλη την Ελλάδα ένα μέρος δύναμης και τόλμης και ένα μέρος της παράγωγης. ‘Αρα όλοι και οι μη Κρητικοί πολιτικοί προσπαθούν να κλέψουν λίγο από τη δόξα της Κρήτης» ανέφερε και πρόσθεσε: «Εγώ λέω καλό είναι να έρχονται εδώ να περιοδεύουν να τους κερνάμε, αλλά να ξέρουν πως τα ψέματα πρέπει να έχουν και μια διάρκεια που δεν μπορεί να είναι ατέλειωτη».

Στη συνέχεια επιτέθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ,ότι δεν έχουν πει αλήθειες στον λαό και ότι δεν έχουν κάνει τίποτα για την Κρήτη, λέγοντας ακόμη για τα έργα στο νησί ότι «δεν μπήκε μια πέτρα πάνω στην άλλη».

Ακόμη επιτέθηκε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και διερωτήθηκε, πως πήγε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας μετά από 8 μήνες εκεί που είπε όσα πράγματα δεν έκανε.

Ανέφερε ακόμη ότι η συμφωνία με τους δανειστές θα έπρεπε να είχε γίνει δυο μήνες τουλάχιστον ενωρίτερα .

Επανέλαβε ότι το παλιό- παλιό είναι η ΝΔ και το νέο παλιό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παρουσίασε τις βασικές θέσεις του «Ποταμιού»

Επίσης μίλησε για την ανάγκη κυβερνήσεων συνεργασίας και μάλιστα «μεγάλων συνεργασιών», όπως είπε και ζήτησε από τους πολίτες να εκτιμήσουν την αλήθεια του κόμματος του.

Εξ άλλου ανέφερε πως το «Ποτάμι» έχει λύσεις και ότι « δεν προέχει για μας η καρέκλα αλλά οι προτεραιότητες που έχει η χώρα», τονίζοντας πως η Ελλάδα έχει ανάγκη να προχωρήσει με τολμηρά βήματα προς το νέο.

Ο κ. Θεοδωράκης συναντήθηκε στη συνέχεια με εθελοντές και στελέχη του Κινήματος, υποψηφίους, φίλους του Ποταμιού αλλά και πολίτες.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Κρήτη δεν έγινε “δούρρειος ίππος”: Το «ναυάγιο» της συνάντησης με Χατζηδάκη και η «παγίδα» του κοινωνικού αυτοματισμού

Η ματαίωση της πολυαναμενόμενης συνάντησης των εκπροσώπων του αγροτοκτηνοτροφικού...