15.8 C
Chania
Tuesday, December 16, 2025

Τον ξυλοκόπησαν και έβαλαν φωτιά στη μηχανή του

Ημερομηνία:

Xθες τα ξημερώματα, στο Ηράκλειο, 5 άγνωστα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ακινητοποίησαν και χτύπησαν απρόκλητα, 26χρονο ηρακλειώτη, ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στη δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ο 26χρονος, με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή της.

Το θύμα, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα μελέτη λέει ότι η κατάθλιψη είναι νόσος του ανοσοποιητικού

Όσο η κατάθλιψη βασανίζει όλο και περισσότερο κόσμο, τόσο...

Αγρότες: Βάση για διάλογο οι εξαγγελίες της κυβέρνησης – Οι κόκκινες γραμμές τους

Με θετικό βλέμμα βλέπουν οι αγρότες τις χθεσινές εξαγγελίες του υπουργού...