14.3 C
Chania
Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2026

Τούρκος υπ. Ενέργειας: Σεισμικές έρευνες στη ζώνη συμφωνίας με Λιβύη – “Να μην έχετε καμία αμφιβολία πως θα κάνουμε όσα πρέπει”

Ημερομηνία:

Η Τουρκία θα προχωρήσει σε σεισμικές έρευνες στις θαλάσσιες περιοχές που περιγράφει το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, Φατίχ Ντονμέζ μιλώντας στο τουρκικό κοινοβούλιο κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού.

«Το μνημόνιο το οποίο υπογράψαμε με την Λιβύη έγινε νόμος του κράτους μετά την έγκριση του κοινοβουλίου και ευχαριστώ όλα τα πολιτικά κόμματα για την υποστήριξή τους. Να μην έχετε καμία αμφιβολία πως θα κάνουμε όσα πρέπει.

Και η Γενική Γραμματεία Πετρελαίου και Μεταλλευμάτων θα κάνει εργασίες για την παροχή των οικοπέδων αλλά και η Τουρκική Εταιρία Ερευνών Πετρελαίου (ΤΡΑΟ) αμέσως μετά την πρωτοχρονιά θα ξεκινήσει γρήγορα τις σεισμικές έρευνες στις περιοχές που θα οικοπεδοποιηθούν», τόνισε ο Ντονμέζ.

topontiki.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: Άμεση εφαρμογή της απόφασης του Αρείου Πάγου για τα δάνεια του Νόμου Κατσέλη ζητούν οι Κρητικοί δανειολήπτες

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ζητά από τους υπουργούς Πιερρακάκη και Θεοδωρικάκο την άμεση εφαρμογή της απόφασης του Αρείου Πάγου για τα δάνεια του Νόμου Κατσέλη.

Ψήφισμα μαθητών από το Γυμνάσιο Κολυμβαρίου για τον πόλεμο στο Ιράν

Το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο Μαθητών του Γυμνασίου Κολυμβαρίου εξέδωσε ψήφισμα καταγγέλλοντας την επίθεση ΗΠΑ-Ισραήλ στο Ιράν και ζητώντας μη συμμετοχή της Ελλάδας.

Απογοητευμένος ο Τραμπ από το «όχι» των συμμάχων για το Ορμούζ – «40 χρόνια σας προστατεύουμε»

Από τις απειλές πέρασε στην… απογοήτευση ο Ντόναλντ Τραμπ για την...

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ ανοιχτά των Χανίων

Σεισμός εντάσεως 3,8 Ρίχτερ, η οποία έγινε ιδιαίτερα αισθητή...