Ο σωστός προγραμματισμός και ο σχεδιασμός για τον τουρισμό κρουαζιέρας, που έλειπε τόσα χρόνια στέρησε από σημαντικά έσοδα τη χώρα φέρνει αποτελέσματα..
Τρία κρουαζιέρα με περίπου 5.000 επισκέπτες βρέθηκαν ταυτόχρονα στα Χανιά, ένα στο λιμάνι της Σούδας και δύο ανοικτά του παλιού λιμανιού.
Το Navigator of the Seas προσέγγισε στη Σούδα, ενώ το Azamara Quest και το Sea Born Odyssey βρέθηκαν ανοικτά του παλιού λιμανιού των Χανίων.
Σύμφωνα με την εντεταλμένη σύμβουλο του Δήμου Χανίων σε θέματα τουρισμού, Μαρία Κοκκινάκη, η χθεσινή, πραγματικά εντυπωσιακή εικόνα, είναι δύσκολο να επαναληφθεί, ωστόσο, συνεχίζεται ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν, αλλά και η φετινή προσπάθεια εν όψει αφίξεων κρουαζιεροπλοίων μέχρι και τα τέλη του Οκτωβρίου.
neatv.gr – Παντελής Γιαΐτση
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.