28.2 C
Chania
Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2026

Τριήμερο αιμοδοσίας από την ένωση προσταστίας καταναλωτών Κρήτης

Ημερομηνία:

Τριήμερο “προσφοράς ζωής” διοργάνωσε η ένωση προστασίας καταναλωτών Κρήτης.
Από χθες μέχρι και την Τετάρτη, πραγματοποιείται αιμοδοσία για τους “γιατρούς του κόσμου”.

Όπως αναφέρει η ένωση στο κάλεσμά της:

“Καταναλωτές, δίνουμε αίμα, για τους γιατρούς του Κόσμου” που πραγματοποιείται από τους γιατρούς του κόσμου, σε συνεργασία με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

Η αιμοληψία πραγματοποιείται από σήμερα Δευτέρα 21, Τρίτη 22 και Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στη νοσοκομειακή υπηρεσία αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, κατά τις πρωινές ώρες από τις 09.00 έως τις 14.00, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα αιμοδοσίας και το απόγευμα της Δευτέρας από τις 17.00 έως τις 20.00.

Ενημερώνουμε όλους σας, το αισιόδοξο μήνυμα μας !!! Η πρόσκληση μας προκάλεσε την ευαισθησία πολλών συνανθρώπων μας και έχει μέγιστη θετική ανταπόκριση, ως πρώτη μέρα αιμοδοσίας σήμερα.

Όμως εμείς , συνεχίζουμε το κάλεσμα με την ίδια φωνή, για τον ίδιο σκοπό, καλώντας σας να αναταποκριθείτε και τις υπόλοιπες μέρες , να δώσετε το παρόν βοηθώντας συνανθρώπους, που η ζωή τους εξαρτάται από μια σταγόνα αίματος.

Σας καλούμε να κάνουμε Όλοι ΜΑΖΙ την ελπίδα ΠΡΑΞΗ!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Γιατροί του Κόσμου: Μπουνιαλή 11, Χανιά Τηλ. : 2821023110 chania@mdmgreece.gr, Ηλίας Ν. Κυριακόπουλος (6974200394)
Ε.Π.Κ.Κρήτης: Πλατεία 1866 Αρ2 (πάνω από το Everest) epkxan@gmail.com, κ.Γιώργος Παπαλάς Αντιπρόεδρος τηλ.:28210.92666

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκθεση «Τρεις δρόμοι: Constantine Manos, Nikos Economopoulos, Enri Canaj» MUSEO TZORTZI στον Άγιο Νικόλαο με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Τρεις Έλληνες φωτογράφοι στο Magnum Photos: Ο Constantine Manos, ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Enri Canaj. Η διαδοχή μιας μοναδικής φωτογραφικής παράδοσης από τη δεκαετία του 1960 έως σήμερα.

ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: Θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του πρώην Δημάρχου Σούδας Γιάννη Περάκη

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη θλίψη της για τον αιφνίδιο θάνατο του πρώην Δημάρχου Σούδας Γιάννη Περάκη, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη προσφορά του.

Κοινή παρέμβαση Δήμων Κισσάμου και Καντάνου-Σελίνου για το νομικό κενό για την προστασία Μπάλου και Λαφονησίου

Οι Δήμοι Κισσάμου και Καντάνου-Σελίνου ζητούν άμεση έκδοση Προεδρικών Διαταγμάτων για τις περιοχές Natura 2000. Νομικό κενό σε Μπάλο, Ελαφονήσι, Φαλάσαρνα και Λευκά Όρη.

23η Ετήσια Έκθεση–Γιορτή Κρητικών Προϊόντων 2026 υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Χανίων

Το Επιμελητήριο Χανίων ανακοίνωσε την 23η Ετήσια Έκθεση Κρητικών Προϊόντων στις 7-9 Αυγούστου 2026 στο Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης. Αιτήσεις συμμετοχής έως 13 Ιουλίου.