14.8 C
Chania
Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου, 2026

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

– Έχομε σανδαλάκι… να φορέσομε για να κυνηγούμε τους στριμωγμένους… στην αποικία χρέους.
Από τον Άρη έρχομαι και στην κορφή… κανέλα «Έστι δίκης οφθαλμός ως τα πανθ’ ορά»… ή «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον»

– Έκοψαν το ρεύμα του ανθρώπου και του έστειλα λογαριασμό που ανέρχεται στα 250 ευρώ για έναν μήνα.

Όταν λειτουργούσε η παροχή χρέωναν τον μήνα 360 ευρώ

Κομμένο ξεκομμένο ο παράς να πέφτει. Είδες η ΔΕΗ, αποφασίζει και τα σκυλιά δεμένα.

– Σε άλλη περίπτωση, οριστικής διακοπής της τροφοδοσίας ρεύματος από τη ΔΕΗ, αφού σταμάτησαν για ένα χρονικό διάστημα να στέλνουν λογαριασμούς, τώρα άρχισαν να ξαναστέλνουν κανονικά χρεώνοντας τον άτυχο πρώην πελάτη τους 2 ευρώ κάθε μήνα με τα… παρελκόμενα. Και εδώ της αυθαιρεσίας το κεφάλαιο πρόσχωμεν, ω ΔΕΗ.

– Τρίτη περίπτωση αυθαιρεσίας. Καταγγέλλουν καταναλωτή ηλεκτρικού ρεύματος ότι δήθεν έκανε ρευματοκλοπή!

Με μονωμένα καλώδια γίνεται; ΟΧΙ.

Αυτοί εκεί, οι τις ΔΕΗ, χρεώνουν εικονικό ποσό και συνολικά με πρόστιμα που συνοδεύεται, περί τα 500 ευρώ και διαπομπεύουν και από πάνω τον πελάτη τους χαρακτηρίζοντάς τον ως κλέφτη !!!

Κρίμα για τη ΔΕΗ, κρίμα τον ΔΕΔΔΗΕ, κρίμα για το κατάντημά μας. Άξιος ο μισθός σας. Σα δε ντρέπεστε!!!

Υπονομευτής

ΥΓ: Ο Συνήγορος του Καταναλωτή βλέπει, ακούει ή ΚΟΙΜΑΤΑΙ;

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση Βολουδάκη – Γιαννακάκη για ζητήματα δημόσιας περιουσίας στα Χανιά

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης Σέβη Βολουδάκη συναντήθηκε με τη Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας Αντιγόνη Γιαννακάκη για ζητήματα αιγιαλού, δημοπρασιών και αξιοποίησης ακινήτων στα Χανιά.

Νέα προγραμματική σύμβαση για το ελαιόλαδο «Κρήτη / Kriti»: Εκπαίδευση και προώθηση του ΠΓΕ προϊόντος

Νέα προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας Κρήτης με ΕΛΜΕΠΑ και ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για εκπαίδευση παραγωγών και προώθηση του ελαιολάδου ΠΓΕ «Κρήτη / Kriti»

Ξεκινούν τα δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια του έργου «Η Κρήτη για Όλους» – Πρωτοποριακή πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης και του ΕΛΜΕΠΑ για την προσβασιμότητα στον...

Η Περιφέρεια Κρήτης και το ΕΛΜΕΠΑ ξεκινούν δωρεάν σεμινάρια 5 ωρών για επαγγελματίες τουρισμού στο πλαίσιο του έργου «Η Κρήτη για Όλους». Σε Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λασίθι.

Συλλήψεις για σωματικές βλάβες στο Ηράκλειο

Συλλήψεις στο Ηράκλειο για σωματικές βλάβες. Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις ημεδαποί και συνελήφθη κηδεμόνας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Προανάκριση από Α.Τ. Χερσονήσου.