16.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Φονικό στον Μυλοπόταμο: Εμπρησμός η φωτιά στο σπίτι του καθ’ομολογίαν δολοφόνου

Ημερομηνία:

Στο συμπέρασμα της εμπρηστικής ενέργειας οδηγούν τα πρώτα στοιχεία γύρω από τη φωτιά που ξέσπασε την περασμένη Κυριακή στο σπίτι του 44χρονου καθ’ομολογίαν δράστη του φονικού στον Αργουλιό Μυλοποτάμου.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, καθώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση.

Υπενθυμίζεται ότι στο χωριό δεν μένει πλέον κανένα μέλος της οικογένειας του δράστη του φονικού και το σπίτι παραμένει ακατοίκητο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φαίνεται ότι περιέλουσαν με βενζίνη το σπίτι από την εξωτερική πλευρά και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά.

Από τη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά στο σπίτι του 44χρονου δράστη της στυγερής δολοφονίας του 22χρονου Κώστα Χαριτάκη, οι Αρχές εξέφρασαν φόβους για ξέσπασμα βεντέτας.

Πάντως χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η φωτιά εκδηλώθηκε λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση των δυνάμεων της Αστυνομίας, που επιτηρούσαν μέχρι πρότινος την περιοχή.

ekriti.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ