12.8 C
Chania
Thursday, January 15, 2026

Χανιά: 39χρονος έπαιρνε λεφτά από τουρίστες που ήθελαν να μπουν σε εκκλησία

Ημερομηνία:

Συνελήφθη, σήμερα (14.06.2018) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, 39χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντοπίστηκε ο 39χρονος, κατά τον χρόνο που προσέγγιζε διερχόμενους αλλοδαπούς (τουρίστες), παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά αποσπούσε χρηματικό ποσό για την είσοδο τους σε εκκλησιαστικό χώρο με σκοπό να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποθέωση για τους θριαμβευτές του ΟΦΗ στο “Νίκος Καζαντζάκης”

Στους ρυθμούς της μεγάλης πρόκρισης στην ημιτελική φάση του...

Ξεκίνησαν από το μηδέν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 33χρονου γιατρού

Με φακούς, θερμικές κάμερες, drone και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά...