27.8 C
Chania
Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2026

Χανιά: 42χρονη έπεσε από τον 4ο όροφο νοσοκομείου!

Ημερομηνία:

Διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται μία 42χρονη γυναίκα.

Πρόκειται για μία Βρετανίδα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αργά το βράδυ της Τετάρτης (8/11) βρέθηκε στο κενό από τον 4ο όροφο το νοσοκομείου.

Οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι η 42χρονη νοσηλευόταν στη Νευροχειρουργική κλινική όταν ξαφνικά βρέθηκε στο κενό από τον τέταρτο όροφο με συνέπεια να τραυματιστεί βαρύτατα.

Μεταφέρθηκε στη Μονάδα εντατικής Θεραπείας όπου και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια της πτώσης.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: 208.000 διεθνείς αεροπορικές θέσεις τον Σεπτέμβριο και 138.000 τον Οκτώβριο

Ισχυρή παραμένει η διεθνής αεροπορική συνδεσιμότητα των Χανίων και...

«Ανεπιθύμητο» σε κάθε λιμάνι το Crown Iris: Νέο κάλεσμα για διαμαρτυρία στη Σητεία

Η ανακοίνωση-κάλεσμα για την κινητοποίηση της Κυριακής 16 Αυγούστου:...

Ανώπολη Σφακίων: Η μεγάλη Γιορτή της Γραβιέρας επιστρέφει το Σάββατο 15 Αυγούστου

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ορεινή Κρήτη παίρνει ξανά η...

Γαλλία: «Μπλόκο» στην απαγόρευση των social media για ανήλικους κάτω των 15 ετών

Σε αντίθεση με τη διεθνή τάση αυστηροποίησης των κανόνων...