13.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Χανιά: Secret sound bath από τον “Ορίζοντα”

Ημερομηνία:

Ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας” δύο χρόνια μετά διοργανώνει και πάλι secret sound bath προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τα παιδιά και τους ενήλικες που πάσχουν από καρκίνο. Όπως αναφέρουν:

“Δύο χρόνια μετά το τελευταίο μας secret sound bath, νιώθουμε πως ήρθε η ώρα να το επαναλάβουμε! Με μεγάλη χαρά σας λοιπόν προσκαλούμε σε ένα ακόμα secret sound bath με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, κάτω από τα αστέρια στη πανσέληνο του Ιούνη. Θα μαζευτούμε σε ένα μαγευτικό σημείο για να απολαύσουμε ήχους κοσμικούς και να μαζέψουμε χρήματα για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Ορίζοντα, που υποστηρίζει παιδιά και ενήλικες που πάσχουν από καρκίνο.

Το απόγευμα θα ξεκινήσει με τους ήχους των Ηχοτρόπων. Ο Θέμης και η Χριστίνα θα μας ταξιδέψουν μέσα από τις μουσικές του κόσμου, που ηχούν και συναντούν τον πυρήνα μας.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν η Αγγελική Ρέμπελου (δασκάλα yoga και διαλογισμού στο Yoga Class Chania) και ο Μανώλης Ζωγραφάκης (ηχοθεραπευτής και συντονιστής breathwork). Η Αγγελική θα μας καθοδηγήσει μέσα από αναπνοές και διαλογισμό στο σώμα μας καθώς θα βυθιζόμαστε στους θεραπευτικούς ήχους των θιβετιανών singing bowls, των κρυστάλλινων μπολ, του γκονγκ και άλλων ηχοθεραπευτικών οργάνων από τον Μανώλη.

Ώρα προσέλευσης 19:15, να έχουμε χρόνο να πάρουμε τις θέσεις μας και να βολευτούμε. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα ολοκληρωθεί στις 22:00.

Τι να φέρετε μαζί σας:

Ένα στρωματάκι για να ξαπλώσετε (yoga mat)
Αναπαυτικά, ζεστά ρούχα
Ένα κουβερτάκι και κάλτσες σε περίπτωση που κρυώνετε
Ένα μαξιλαράκι για το κεφάλι
Ένα μπουκαλάκι νερό

Πρόγραμμα:

19:30 – 20:15: Sound Journey by Ηχοτρόποι20:30 – 22:00: Sound Bath και Οραματισμός (Αγγελική Ρέμπελου και Μανώλης Ζωγραφάκης)

Τοποθεσία:

Μυστική! (θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες μία ημέρα πριν το event.)Πότε:
Τετάρτη 11 Ιουνίου, 19:30 – 22:00 (ώρα προσέλευσης 19:15)Δωρεά: 20 με 30 ευρώ / όλα τα έσοδα θα πάνε στον οργανισμό Ορίζοντας

*Απαιτείται προπληρωμή για τη κράτηση της θέσης με μεταφορά της δωρεάς σε ένα από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του Ορίζοντα ή μέσω PayPal.

Κράτηση θέσης – Βήματα
Βήμα 1.

Επικοινωνήσετε στο +30 6945562818 ή στο +30 697 3948585 (Whatsapp/Viber)Βήμα 2.

Κάνετε τη δωρεά με μεταφορά σε ένα από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του Ορίζοντα ή μέσω PayPal – η κατάθεση θα πρέπει να έχει ως αιτιολογία “Sound Bath Event” και το ονοματεπώνυμο σας.Βήμα 3. Στέλνετε το όνοματεπώνυμο σας και ένα αποδεικτικό (screenshot) της συναλλαγής σε ένα από τα παραπάνω τηλέφωνα

*Σε περίπτωση που προβείτε σε κράτηση και δεν καταφέρετε να παρευρεθείτε, η δωρεά δεν μπορεί να επιστραφεί.

Δωρεά μέσω τραπεζικής κατάθεσης:

* Κάθε κατάθεση θα πρέπει να έχει ως αιτιολογία “Sound Bath Event” και το ονοματεπώνυμο σας ώστε να αντιστοιχούν στις αποδείξεις που θα εκδοθούν από τον σύλλογο Ορίζοντας.

Τράπεζα Πειραιώς: GR36 0172 7580 0057 5802 1280 427Τράπεζα Εθνική: GR90 0110 4950 0000 4952 9605 245Δωρεά μέσω PayPal: https://www.orizondas.gr/product/dorea-orizondas/

Δωρεά με κατάθεση μετρητών:

Γραφείο Συλλόγου “Ορίζοντα”Μανουσογιαννάκηδων 17, Χανιά τκ 73100 (τηλ. 2821079650)Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη 8:30 – 15:00 & 18:00 – 20:30Τρίτη και Παρασκευή 8:30 – 15:00

Συμβουλές για το πώς να προετοιμαστείτε καλύτερα για το sound bath:

– Μείνετε ενυδατωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.– Αποφύγετε την κατανάλωση καφεΐνης η/και αλκοόλ κατα τη διάρκεια της ημέρας καθώς μπορεί να σας προκαλέσει δυσφορία, στρες, ζαλάδα και/η ταχυκαρδία.– Αποφύγετε την κατανάλωση μεγάλων γευμάτων την ημέρα και αφήστε τουλάχιστον 2 ώρες για την πέψη πριν από το sound bath.– Φορέστε άνετα, φαρδιά ρούχα.– Έχετε σαφή πρόθεση για την ηχοθεραπεία.– Μείνετε ενυδατωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.– Βεβαιωθείτε ότι 30 λεπτά πριν και μετά είναι ελεύθερα για ξεκούραση– Αποσυνδεθείτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις συζητήσεις.

Μετά το πέρας της συνεδρίας ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για να έχει η θεραπεία μεγαλύτερη επίδραση:

– Καταναλώστε άφθονο νερό.– Είναι καλύτερο να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε, να πάτε μια βόλτα και να αποφύγετε αγχωτικό περιβάλλον και καταστάσεις.– Αποφύγετε το κρέας, το αλκοόλ ή οποιεσδήποτε χημικές τοξίνες για τις επόμενες 24 ώρες.– Αποφύγετε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις συζητήσεις αυτής της περιόδου για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τη θεραπευτική ενέργεια.– Αναμείνατε έναν 24ωρο θεραπευτικό κύκλο, πιθανή κόπωση ή συναισθηματική απελευθέρωση στη φάση της επανένταξης.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτοι σε υπερεργασία και υπερωρίες οι Έλληνες

Oι Έλληνες που κάποτε- κυρίως στα χρόνια των μνημονίων-...

Κωνσταντοπούλου: «Πολιτικός απατεώνας ο Τσίπρας -Πήρα το βιβλίο του για να δω τι γράφει για το Μάτι»

«Πολιτικό απατεώνα», χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου,...

«Ιθάκη»: Οι στιγμές που ξεχώρισε ο Αλέξης Τσίπρας από την ομιλία στο Παλλάς

Τέσσερα αποσπάσματα από την προχθεσινή του ομιλία στο Παλλάς...