14.8 C
Chania
Friday, December 19, 2025

Χανιά: Δημιουργία Ηλεκτρονικού Μητρώου Πολιτιστικών Φορέων και Συλλόγων

Ημερομηνία:

Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και ο Δήμος Χανίων καλούν όλους τους φορείς και συλλόγους που μετέχουν και δραστηριοποιούνται στην εν γένει πολιτιστική παραγωγή και που με τις δραστηριότητές τους ενεργοποιούν ένα μεγάλο τμήμα των δημοτών, να εγγραφούν στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων και Συλλόγων του Δήμου Χανίων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που μπορούν να βρουν στην σελίδα της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ πατώντας ΕΔΩ.

Στο ηλεκτρονικό Μητρώο μπορούν να εγγραφούν σωματεία, σύλλογοι, ιδρύματα, κοινωφελείς επιχειρήσεις, αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρίες, Κοιν.Σ.Επ., ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ και καλλιτεχνικές ομάδες ή συλλογικότητες χωρίς νομική μορφή που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Χανίων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιαννακάκης Γιάννης: “Η εγγραφή όλων των φορέων που προάγουν τον πολιτισμό και τη δημιουργία δίνει την δυνατότητα ανάπτυξης των συνεργασιών και εμπλέκει τα μέλη τους στη διαμόρφωση του πολιτιστικού γίγνεσθαι των Χανίων.”

Σκοπός της καταγραφής αυτής είναι η ενίσχυση και ουσιαστική υποστήριξη των δράσεων των πολιτιστικών φορέων και συλλόγων μέσω της ρύθμισης της σχέσης συνεργασίας τους, με τρόπο σταθερό και αποτελεσματικό, με την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και τον Δήμο Χανίων.

Η εγγραφή αποτελεί, απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή αιτήματος συνεργασίας ή επιχορήγησης.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΗΕ: “Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού”

Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού, όπως...

Στη δημοσιότητα βγαίνουν τα αρχεία Έπσταϊν μετά από πολύμηνη καθυστέρηση της κυβέρνησης Τραμπ

Σήμερα, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, αναμένεται η δημοσίευση των πολυαναμενόμενων αρχείων...

Διαμαρτυρία γάλλων αγροτών έξω από το εξοχικό του Μακρόν: Άφησαν κοπριά κι ένα… φέρετρο

Στο στόχαστρο των γάλλων αγροτών που επίσης βρίσκονται στους...