17.5 C
Chania
Κυριακή, 29 Μαρτίου, 2026

Χανιά: Οδικά έργα 6,5 εκατ. ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Ημερομηνία:

Αυτή την περίοδο βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης από την Περιφέρεια Κρήτης πολλά σημαντικά έργα υποδομών στο νησί.

Το πρωί, παρουσία του Περιφεριάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή και του δημάρχου Κισσάμου Γιώργου Μυλωνάκη υπογράφτηκε η σύμβαση κατασκευής έργου «Βελτίωση δημοτικού δρόμου Κίσαμος – Πολυρρήνια». Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.450.000,00 ευρώ και η χρηματοδότηση του προέρχεται από το Υπουργείο Υποδομών.

Ταυτόχρονα αυτή την περίοδο αναμένεται η έγκριση για το μεγάλο έργο που αφορά σε έργα οδικής ασφάλειας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο σε Ρέθυμνο και Χανιά με προϋπολογισμό 27 εκατ. ευρώ. Παράλληλα τις προηγούμενες μέρες υπογράφτηκε ακόμα μια σύμβαση για έργα που πλησιάζουν τα 6 εκατ. ευρώ και αφορούν την αποκατάσταση ζημιών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο από τις φυσικές καταστροφές του 2019.

Τέλος έγινε αναφορά και στην πορεία και άλλων σημαντικών έργων σε όλο το νησί όπως τα φράγματα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Όπως υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης «τα δυο φράγματα σε Κίσσαμο και Πλατανιά προχωρούν. Έχουν υπογραφτεί και έχουν εγκριθεί για να μπορούν να προχωρήσουν μέσω ΣΔΙΤ.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με επιτυχία οι αγώνες-γιορτή του αθλητισμού «RUN GREECE Ηράκλειο 2026» – Περισσότερες από 4.400 οι συμμετοχές

Πάνω από 4.400 αθλητές συμμετείχαν στο Run Greece Ηράκλειο 2026. Η 13η διοργάνωση συνδύασε αθλητισμό, πολιτισμό και φιλανθρωπία με δωρεά στην Παιδοογκολογική Κλινική ΠΑΓΝΗ.

Σταύρος Αρναουτάκης: «Νέα σελίδα για την Εκκλησία της Κρήτης με την ενθρόνιση των Μητροπολιτών Τίτου και Ιωακείμ»

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρέστη στις ενθρονίσεις των Μητροπολιτών Τίτου στα Χανιά και Ιωακείμ στο Σπήλι, ευχόμενος καρποφόρα ποιμαντορία και ενότητα Εκκλησίας-Περιφέρειας.

Το Πεντάγωνο προετοιμάζεται «για εβδομάδες αμερικανικών χερσαίων επιχειρήσεων» στο Ιράν

Το Πεντάγωνο προετοιμάζεται για εβδομάδες περιορισμένων χερσαίων επιχειρήσεων στο...