Στα Χανιά, όπως κάθε χρόνο, δε λείπει από το πασχαλινό τραπέζι η καλή παρέα, το φαγητό και το κρασί!
Την Κυριακή του Πάσχα που όλοι περιμένουν, μετά από μια μεγάλη περίοδο νηστείας και αποτοξίνωσης, βρίσκουν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακά εδέσματα, ενώ ένα μεγάλο μέρος του πασχαλινού τραπεζιού αποτελούν και τα ποτά.
Ένας Χανιώτης κέρασε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο τον γείτονά του, καθώς αντί για κούπα, του έστειλε με drone, ένα μπουκάλι κρασί!
Θέλεις ο κορονοϊός με τις αποστάσεις; Θέλεις λίγο η τεχνολογία; Το σίγουρο είναι ότι πρωτοτύπησε!
Το βίντεο ανήρτησε ο Βασίλης Φυκιάς από τα Μεσκλά:
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Σας ευχαριστούμε θερμά.



