13.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Χαρές στο ΠΑΣΟΚ: Να συμπεριλάβει η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο τη θέση «όχι στη ρήξη με τους εταίρους, ναι σε συμφωνία, ναι στην Ευρώπη και στο ευρώ»

Ημερομηνία:

Το ΠΑΣΟΚ ζητά από την κυβέρνηση να συμπεριλάβει τη θέση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών «όχι στη ρήξη με τους εταίρους, ναι σε συμφωνία, ναι στην Ευρώπη και στο ευρώ» στο νομοσχέδιο που κατέθεσε για την παροχή εξουσιοδότησης, ώστε να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τους εταίρους. Το παραπάνω αποφάσισε κατά συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος, υπό τη Φώφη Γεννηματά.

«Ο κ. Τσίπρας έχει την εξουσιοδότηση των πολιτικών αρχηγών να μη φύγει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία που θα διασφαλίζει την παραμονή της χώρας στο ευρώ» ανέφερε ανώτατο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

tvxs.gr

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ