13.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

“Χειρόφρενο” από την ερχόμενη Δευτέρα και οι ιδιοκτήτες φορτηγών

Ημερομηνία:

Κοινό μέτωπο με τους ιδιόκτητες των ταξί ενάντια στην απόφαση του υπουργού  Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Ραγκούση για το άνοιγμα  του επαγγέλματος τους θα αντιπαρατάξουν και οι ιδιοκτήτες των φορτηγών στα Χανια.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο πρόεδρος των ιδιοκτήτων φορτηγών Χανίων κ. Γιάννης Κουκουράκης, “οι ιδιόκτητες των φορτηγών πλέον δεν έχουν τίποτα να χάσουν καθώς  με την απόφαση του ο κ.  Ραγκούσης κι έπειτα από εντολή της Τρόικα,   από την 1-1 2012 καταργεί  τον προηγούμενο νόμο του Ρέππα  και μεταξύ άλλων, φέρνει στην ίδια μοίρα τα φορτηγά εσωτερικού και εξωτερικού, ενώ παράλληλα, με ένα παράβολο των 1.500 ευρώ θα δίνει μια άδεια. Επίσης δεν επιτρέπει την μεταβίβαση της άδειας σε συγγενικά πρόσωπα.”

Ο κ, Κουκουράκης χαρακτήρισε την απόφαση αύτη άδικη και άτιμη, και τόνισε επίσης ότι από την ερχόμενη Δευτέρα οι ιδιοκτήτες φορτηγών πανελλαδικά  θα κατέβουν στους δρόμους καθώς πλέον δεν έχουν να χάσουν τίποτα.

Μάλιστα όπως δήλωσε ο κ. Κουκουράκης η απεργιακή κινητοποίηση θα είναι διαρκείας χαρακτήρισε δε, τον αγώνα αυτό,  αγώνα για την υπεράσπιση της τιμή και της αξιοπρέπειας τους  και σε αυτή θα συμμετάσχουν και οι ιδιόκτητες  των φορτηγών από όλη την Κρήτη.

Σημειώνεται πως αύριο οι ιδιόκτητες των φορτηγών στα Χανιά θα πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση προκειμένου να καθορίσουν τη μορφή του αγώνα τους.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναυάγιο στη Χρυσή: Δε φτάνουν οι θάλαμοι στα ψυγεία του νεκροτομείου για τους νεκρούς

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη Στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου θα μεταφερθούν...

Το ΠΑΣΟΚ «φρενάρει» τον Τσίπρα

Με την παρουσίαση του βιβλίου του στην Αθήνα και το θέατρο...