Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2024, στις 12:00 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε μουσική πατινάδα με παραδοσιακά κάλαντα από διάφορα μέρη, με τη συμμετοχή του μουσικού σχήματος Yar Aman.
Η πατινάδα ξεκίνησε από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στους Αρμένους Αποκορώνου, ενώ η δράση είχε ως σκοπό τη συλλογή χρημάτων για τη στήριξη του δικαστικού αγώνα που αφορά την ελεύθερη πρόσβαση στις πηγές των Αρμένων.
Στιγμιότυπα από την εορταστική εκδήλωση μοιράστηκε στον λογαριασμό της η Μαριλένα Σκαράκη, αναδεικνύοντας το χριστουγεννιάτικο πνεύμα και τη σημασία της πρωτοβουλίας για την τοπική κοινότητα.
Επισκεφθείτε τη σελίδα των Yar Aman πατώντας ΕΔΩ και δείτε τα βίντεο.
Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.
Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.
Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:
- Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
- Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.
Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.
Σας ευχαριστούμε θερμά.



