29.8 C
Chania
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, 2026

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο έξω από το Δημαρχείο Χανίων

Ημερομηνία:

Μαθητές και καθηγητές του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου Χανίων δημιούργησαν με μεράκι και αγάπη χειροποίητες κατασκευές, στολίδια και κεράσματα, τα οποία εκτίθενται προς πώληση στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που πραγματοποιείται έξω από το δημαρχείο Χανίων.

Με κάθε αγορά, οι πολίτες στηρίζουν τη λειτουργία και τις δράσεις του σχολείου, ενώ μπορούν να αποκτήσουν και το νέο ημερολόγιο για το 2025.

Το μπαζάρ θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι αύριο, από τις 9:00 έως τις 12:00 το μεσημέρι.

Δείτε φωτογραφίες:

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Π. Μαρινάκης προτείνει να μην υπάρχει επίδομα ανεργίας πάνω από 2 μήνες – Σφοδρές αντιδράσεις

Κατά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη το επίδομα ανεργίας στη...

Με γεμάτες αυλές και έτοιμα σχολεία χτύπησε το πρώτο κουδούνι στον Δήμο Χανίων

Ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στον Δήμο Χανίων με 20.000+ μαθητές σε 154 σχολεία. Σημανδηράκης: Στην καλύτερη κατάσταση εδώ και δεκαετίες.

Αγιασμοί στα σχολεία του Δήμου Πλατανιά με τη συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης επισκέφτηκε τα σχολεία για τους Αγιασμούς. Παρουσία της Δημοτικής Αρχής, μοίρασαν αντισηπτικά στα Νηπιαγωγεία.