15.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Χωροθέτηση λαϊκών αγορών από τον Δήμο Χανίων

Ημερομηνία:

Από το Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Χανίων γνωστοποιούνται οι νέες χωροθετήσεις των λαϊκών αγορών.

Ειδικότερα:

Α) Η λαϊκή αγορά της Δευτέρας θα λειτουργεί στην οδό Κριτοβουλίδου από τη συμβολή της με την οδό Σφακιανάκη έως και τη συμβολή της με την οδό Κ. Μαλινού για το χρονικό διάστημα από 1-4-2014 έως και 30-9-2014.

Β) Η λαϊκή αγορά της Τρίτης θα λειτουργεί στην οδό Ζαλόγγου και στη νοτιοανατολική πλευρά της οδού Κολοκοτρώνη στη Δημοτική Κοινότητα Νεροκούρου και για τα δύο εξάμηνα.

Γ) Η λαϊκή αγορά της Τετάρτης θα λειτουργεί στην οδό Εφέδρων Πολεμιστών από τη συμβολή της με την οδό Ξέπαππα έως τη συμβολή της με την οδό Ζυμβρακάκηδων για το χρονικό διάστημα από 1-4-2014 έως και 30-9-2014.

Δ)  Η λαϊκή αγορά της Πέμπτης θα λειτουργεί στην οδό Ακτή Κανάρη, 30 μέτρα μετά τη διασταύρωση της με την οδό Γερ. Παρδάλη έως και τη διασταύρωση της με την οδό Λελεδάκη για το χρονικό διάστημα από 1-4-2014 έως και 30-9-2014.

Ε) Η λαϊκή αγορά του Σαββάτου θα εκτείνεται στην οδό Μίνωος, από τη διασταύρωση της με την οδό Ν.Φωκά μέχρι την Πύλη Sabbionara και το σύνεγγυς πλατύ τμήμα της Νικηφόρου Επισκόπου.  Όσον αφορά στο τμήμα της οδού Μίνωος – Πύλη Sabbionara, η λαϊκή θα σταματά,  δεκαπέντε (15) μέτρα πριν την Πύλη και στις δύο πλευρές της οδού Μίνωος. Επίσης, θα εκτείνεται προσωρινά στον χώρο στάθμευσης της Santa Lucia, με είσοδο από τη Ν. Φωκά. Η Ν. Φωκά και η οδός Επιμενίδου θα παραμένουν ανοικτές για την ελεύθερη κίνηση των οχημάτων.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αύξηση πληθωρισμού τον Νοέμβριο, «φωτιά» ενοίκιο, καφές, κρέας

Όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία, μια σειρά από...

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χανίων: Οι αγρότες έχουν δίκιο

Τη στήριξή του στον αγώνα των αγροτών δηλώνει το...

Εκπαιδευτικοί και έμποροι στο πλευρό των αγροτών μετά την ένταση στα Χανιά

Οργισμένες αντιδράσεις από κοινωνικούς φορείς και συλλογικότητες των Χανίων,...