26.3 C
Chania
Κυριακή, 30 Αυγούστου, 2026

Όλοι οι υποψήφιοι με το κόμμα Παπανδρέου σε όλους τους νομούς της Κρήτης

Ημερομηνία:

Τα ψηφοδέλτια με τον μεγαλύτερο αριθμό των υποψηφίων βουλευτών του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών ανακοίνωσε το κόμμα του κ. Γιώργου Παπανδρέου το βράδυ της Παρασκευής και όπως έγινε γνωστό θα ακολουθήσουν και άλλα ονόματα το Σάββατο.

Ο επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα και στην Β’ Αθηνών.

Σύμφωνα  με την  ανακοίνωση που συνοδεύει τα ονόματα τα ψηφοδέλτια εκφράζουν τη νέα αρχή που επιχειρεί το «ΚΙΝΗΜΑ» στη πιο δύσκολη στιγμή για τη χώρα και τους πολίτες.

«Στόχος ήταν να αποτυπώσουν τη δυναμική των δικτύων αυτοοργάνωσης και τη διάθεση παλαιών και νέων στελεχών να παλέψουν για τις αρχές και τις αξίες μας και όχι να γίνουν “πασαρέλα} επωνύμων.

Επίσης στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως «παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε τις δυσκολίες που καλλιεργούσαν όσοι απεύχονταν την παρουσία του σε αυτές τις εκλογές και τον ελάχιστο χρόνο που υπήρχε λόγω της επίσπευσης των εκλογών που κάποιοι προκάλεσαν, δημιούργησε ένα ισχυρό δίκτυο υποψηφιοτήτων πανελλαδικής εμβέλειας».

Επιπλέον τονίζεται ότι οι συνδυασμοί του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ»  σχεδιάστηκαν έτσι ώστε:

«Να αποτυπώνουν ένα ΚΙΝΗΜΑ ενεργών πολιτών που αγωνιούν για το μέλλον της χώρας.

Να δοθεί η ευκαιρία και σε μη επαγγελματίες της πολιτικής να συμμετάσχουν στη συλλογική αυτή προσπάθεια.

Να εκπροσωπείται η αληθινή κοινωνία και οι αγωνίες της και όχι οι ισορροπίες στελεχών.

Οι υποψήφιοι του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ από αύριο είναι έτοιμοι να δώσουν τον αγώνα πόρτα-πόρτα για μια κοινωνία αξιών, δικαιοσύνης, δημιουργίας και ελπίδας».

Να σημειώσουμε ότι σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ το κόμμα Παπανδρέου στην Κρήτη συμπλήρωσε κανονικά όλη τη λίστα με τους υποψηφίους σε όλους τους νομούς.

Οι υποψήφιοι στην Κρήτη:

 

Ηράκλειο

Βρυσανάκης Γιώργος, Χειριστής ιατρικών μηχανημάτων

Ζερβάκης Εμμανουήλ, Επιμελητήριο Ηρακλείου Δ.Σ

Ξυλούρης Κώστας

Παπαδάκη Σοφία, Φοιτήτρια Νομικής

Παπαδάκης Γιώργος, Διευθυντικό Στέλεχος Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων

Παπαδάκης Σπύρος, Συνταξιούχος ΟΤΕ

Παρασύρης Φραγκίσκος, Φαρμακοποιός, Π.Βουλευτής

Πετράκης Εμμανουήλ, Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου

Σταματάκης Γιώργος, Πολιτικός Μηχανικός

Στρατάκης Χρήστος, Εργάζεται στο ΙΤΕ

Χαριτάκης Γεώργιος, Τραπεζικός Υπάλληλος

 

Λασίθι

Γιαλίτη Κακουράκη Δέσποινα, Λογίστρια

Ζήβας Κώστας, Μαθηματικός – Επιχειρηματίας

Μηλιός Σήφης

Χριστοδουλάκης Παύλος, Υπάλληλος ΙΚΑ

 

Ρέθυμνο

Βολτυράκη Χατζάκη Ματίνα, Εκπαιδευτικός

Γύπαρη Μαρία, Συνταξιούχος Δημοσιογράφος

Σκουλάς Μύρων

Χαγκ Μωχάμετ Αλή, Ιατρός

 

Χανιά

Ζεκάκη Σγουρομάλλη Σοφία, Εκπαιδευτικός

Μαρακάκης Γιάννης, Συνταξιούχος

Πολυουδάκης Γιώργος, Συνταξιούχος

Σαμιωτάκης Αντώνης,  Διπλ. Μηχανικός Περιβάλλοντος

Σημαντηράκη Αριστέα, Εκπαιδευτικός

Χαλακατεβάκης Ηλίας, Αγρότης

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΒΟΑΚ Χανίων από 31 Αυγούστου έως 8 Σεπτεμβρίου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΒΟΑΚ Χανίων από 31/8 έως 8/9/2026. Εκ περιτροπής κυκλοφορία με φωτεινό σηματοδότη στο τμήμα Κίσσαμος-Κολυμπάρι, νυχτερινές ώρες 22:00-06:00.

90η ΔΕΘ: Το Επιμελητήριο Χανίων διεκδικεί νέο συμβόλαιο ισόρροπης ανάπτυξης για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

Ο Αντώνης Ροκάκης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, παρουσιάζει τις διεκδικήσεις για φορολογική ελάφρυνση, χρηματοδότηση και ενεργειακή στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην 90η ΔΕΘ.

Επίσκεψη της Σέβης Βολουδάκη στη ΔΕΔΙΣΑ Χανίων

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης Σέβη Βολουδάκη επισκέφθηκε τη ΔΕΔΙΣΑ Χανίων. Συζητήθηκαν ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων, η ενίσχυση της ανακύκλωσης και η συμμετοχή των πολιτών.

Συνάντηση Σέβης Βολουδάκη με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΕΧ στα Χανιά

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης Σέβη Βολουδάκη συναντήθηκε με το ΔΣ της ΕΣΠΕΕΧ στα Χανιά. Συζητήθηκαν η κατάργηση εισφοράς 2%, επίδομα EUROCONTROL, μάχιμη πενταετία και πρόσβαση στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης.