Αγριεύουν τα πράγματα – Πήραν κυνήγι και έδεσαν τον κλέφτη στο Βαμβακόπουλο | Φωτός

2 Σχόλια

Μπορεί τα στοιχεία για την εγκληματικότητα, να δείχνουν ότι υπάρχει μείωση, όμως στην Κρήτη όπως και αλλού, τα χρόνια της κρίσης υπάρχει μία επικίνδυνα αυξητική τάση στα ποσοστά κλοπών, ληστειών και διαρρήξεων. Πρόκειται για μία εγκληματικότητα που συνδέεται άμεσα με το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών. Κι έτσι με την αύξηση αυτού του είδους εγκληματικότητας, κάποιες φορές τα πράγματα φεύγουν εκτός ελέγχου. Όπως συνέβη σήμερα περίπου στις 7 στο Βαμβακόπουλο.

Εκεί, ληστής, σύμφωνα με μαρτυρίες υπό την επήρρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ, προσπάθησε να εισέλθει μέσα σε σπίτι.

Όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη. Όταν ο ληστής τον απείλησε με σουγιά, ο πολίτης τον αφόπλισε και εξαγριωμένος από την απειλή τον πήρε κυνήγι στους δρόμους. Στο κυνήγι μπήκαν και άλλοι πολίτες μέχρι που τελικώς, κατόπιν άγριου ξυλοδαρμού του, ο ληστής ακινητοποιήθηκε και δέθηκε με καλώδια “μέχρι να φθάσει η αστυνομία”.

"Sponsored links"

Οι φωτογραφίες που μας στάλθηκαν είναι σκληρές αφού είναι εμφανές ο ξυλοδαρμός του ληστή καθώς και ότι είναι δεμένος ώστε να μη διαφύγει, όμως, αν μη τι άλλο καταγράφουν μία πραγματικότητα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

2 Σχόλια

  1. Maria-Eleni

    Ειλικρινά, περίμενα άλλη στάση από σας. Περίμενα να στηλιτεύσετε το γεγονός και όχι να μείνετε σε σχόλια του τύπου “αν μη τι άλλο καταγράφουν μία πραγματικότητα.” Διότι άντε να δεχτώ ότι όταν σε έχουν κλέψει και σε απειλούν κιόλας, μπορεί να χάσεις τον έλεγχο και να παίξεις και μερικές σφαλιάρες. Αλλά να δένεις έναν άνθρωπο, (ότι κι αν είναι αυτός) αφού έχει φάει τόσο – ομαδικό – ξύλο, να τον αφήνεις σ αυτήν την κατάσταση στη μέση του δρόμου και να φωτογραφίζεις κιόλας τα κατορθώματά σου, ε, όχι! Αυτό είναι αγριότητα χειρίστου είδους και παραπέμπει σε άλλες εποχές και άλλα ήθη. Επίσης το περιστατικό μου “μυρίζει” ρατσισμό. (Αραγε αν ο δράστης ήταν ημεδαπός, η αντιμετώπισή του θα ήταν η ίδια;)

  2. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    Εύγε! Παράδειγμα προς μίμηση και για τους υπόλοιπους.
    Όχι δεν θα κάνουμε πως κοιμόμαστε άθλιε Τόσκα.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις