Η στήριξη της Ελλάδας στο PKK, η αιτία της επίθεσης των Τούρκων χάκερς σε σελίδα του Πανεπιστημίου Κρήτης;

Κανένα σχόλιο

Η ιστοσελίδα του Τμήματος Πολιτικών  Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, χακαρίστηκε σήμερα το απόγευμα, κάνοντας την είσοδο σε αυτήν αδύνατη.

Οι άγνωστοι που έκαναν την επίθεση στο πανεπιστημιακό ίδρυμα της Κρήτης, τοποθέτησαν σε κόκκινο φόντο ένα απόσπασμα από το Κοράνι μεταφρασμένο σε έξι γλώσσες. Από πίσω φαίνεται η εικόνα (Τούρκων;) στρατιωτών.

Το κείμενο είναι μια παραλλαγή κειμένου από το Κοράνι, Κεφάλαιο 9

"Sponsored links"

(Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ) ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 29:

Fight those who do not believe in Allah or in the Last Day and who do not consider unlawful what Allah and His Messenger have made unlawful and who do not adopt the religion of truth from those who were given the Scripture – [fight] until they give the jizyah willingly while they are humbled.

(ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: “Πολεμήστε ενάντια σε αυτούς που δεν πιστεύουν στον Αλάχ και στην Έσχατη Μέρα και ενάντια σε αυτούς που δε θεωρούν απαγορευτικό ότι ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του έχουν απαγορεύσει και ενάντια σε αυτούς που δεν ασπάζονται τη θρησκεία της αλήθειας από αυτούς που τους δόθηκε η Γραφή. Να πολεμάτε εναντίον έως ότου πληρώσουν τον φόρο υποτέλειας οικειοθελώς και ταπεινωθούν”

Η σελίδα hack4sec είναι σελίδα Τούρκων χάκερς ενώ σύμφωνα με αναφορές θα υπάρξει και συνέχεια των επιθέσεων.

Η σελίδατου Τμήματος Πολιτικών  Επιστημών παραμένει πεσμένη.

15355615_1824278247845236_5556344541976796813_n

Να σημειώσουμε ότι σε μήνυμα στη σελίδα τους hack4sec σημειώνουν ότι:

“Εξαιτίας των περιστατικών στη χώρα μας, ξεκινούμε πόλεμο σε όλα τα κράτη και σε όσους στηρίζουν το PKK και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις για να εκφράσουμε με αυτό τον τρόπο την αντίδρασή μας σε όσα συμβαίνουν”

Δείτε το μήνυμα που ανέρτησαν στη σελίδα του Πανεπιστημίου Κρήτης εδώ:

"Sponsored links"

VPa88Z

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις