Κατάληψη στις Βουκολιές ενάντια στη χρήση μάσκας!

Κανένα σχόλιο

Η πρώτη κατάληψη για τις μάσκες στην Κρήτη είναι γεγονός. Και έπρεπε να συμβεί στα Χανιά.

Από σήμερα το πρωί το Γυμνάσιο Βουκολιών τελεί υπό κατάληψη; Αιτία; Όχι οι ελλείψεις στη λειτουργία των σχολείων, η υποστελέχωση ή οι κακές εγκαταστάσεις, ούτε το εκπαιδευτικό σύστημα και η λειτουργία του. Το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές στις Βουκολιές είναι οι …μάσκες!

Με πανό που ανέρτησαν ενημερώνουν ότι το σχολείο τους τελεί υπό κατάληψη, μόλις από τη δεύτερη μέρα λειτουργίας του ενώ απέτρεψαν την είσοδο στους καθηγητές που προσπάθησαν να εισέλθουν.

"Sponsored links"

Να σημειώσουμε ότι οι μαθητές είχαν τη στήριξη ομάδας γονέων που μάλιστα φέρονται να συμμετείχαν στο μπλοκάρισμα της εισόδου του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ο διευθυντής του σχολείου έχει απευθυνθεί στην αστυνομία – αφού για την κατάληψη δε λήφθηκε καμία απόφαση από το σώμα των μαθητών αλλά αποτελεί “πρωτοβουλία” λίγων που επέλεξαν έτσι να επιβάλλουν τη γνώμη τους – με τον Δήμο Πλατανιά να στέλνει εργαζόμενο ώστε να κοπεί η κλειδαριά η οποία έχει τοποθετηθεί.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις