Κυνική παραδοχή Αποστολάκη: Aν και τα έχουμε δώσει όλα σε ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, “αν συγκρουστούμε με την Τουρκία, θα είμαστε μόνοι μας”

Κανένα σχόλιο

Μπορεί στα Χανιά οι βάσεις να επεκτάθηκαν και νέες νατοϊκές εγκαταστάσεις να δημιουργήθηκαν σε όλη την Ελλάδα, μπορεί η Ελλάδα να εφαρμόζει κατά βήμα τα θέλω των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για την περιοχή, όμως, εφόσον υπάρξει σύγκρουση με την Τουρκία με ευθύνη της Τουρκίας, η Ελλάδα θα είναι μόνη της…

Χωρίς… αυταπάτες σχετικά με τη διεθνή βοήθεια που θα έχει η Ελλάδα σε περίπτωση σύγκρουσης με την Τουρκία, εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.

«Γι αυτό» τόνισε ο κ. Αποστολάκης «έχουμε πει στους Αμερικανούς και τους άλλους φίλους μας ότι εάν θέλουν να βοηθήσουν πρέπει να το κάνουν τώρα, πριν η Τουρκία πάει στο Καστελόριζο. Από εκεί και πέρα, όταν θα χρειαστεί να γίνει κάτι θα είμαστε μόνοι μας».

"Sponsored links"

Ερωτώμενος σχετικά με το γιατί η Ελλάδα δεν παρενέβη στην είσοδο του τουρκικού γεωτρύπανου στην κυπριακή ΑΟΖ, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, σημείωσε πως «πρέπει πρώτα να εξαντληθούν όλα τα όπλα της διπλωματικής οδού και μετά θα χρησιμοποιηθούν τα στρατιωτικά»

Ο ίδιος πάντως εκτίμησε πως δεν θα φτάσουν εκεί τα πράγματα.

Ο κ. Αποστολάκης, αναφερόμενος στην ισορροπία δυνάμεων ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία είπε, πως λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας η πλάστιγγα έχει γείρει υπέρ της Άγκυρας

Δείτε το βίντεο από το 5:20:

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις