Μηχανοκίνητη κινητοποίηση στα Χανιά “κατά του λοκντάουν κοινωνικής εξαθλίωσης” – Συμμετέχουν “καταξιωμένοι καλλιτέχνες κρητικής μουσικής”

Κανένα σχόλιο

Με κείμενο που διακινείται στα social media ομάδα υπό την επωνυμία “Ελεύθεροι Σκεπτόμενοι Πολίτες Χανίων” καλούν σε μηχανικότητη κινητοποίηση τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι, με αφετηρία τον κόμβο Μουρνιών. Όπως ανακοινώνεται, επικεφαλής της πορείας θα είναι “καταξιωμένοι καλλιτέχνες της κρητικής και έντεχνης ελληνικής μουσικής δίνοντας τον τόνο με τα τραγούδια τους”.

Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ !

"Sponsored links"

ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΕΣ στην μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας

ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ με αφετηρία, στις 12 μεσημέρι, τον κόμβο Μουρνιών!

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την χωρίς ουσιαστικό λόγο ανακήρυξη του νομού Χανίων σε καραντίνα.

Και μάλιστα με αφορμή μόλις 3 (μη νοσούντα καν) θετικά τεστ σε σύνολο πληθυσμού μαζί με τους τουρίστες άνω των 230.000 ατόμων!

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την καταστροφική, βάρβαρη και βίαιη επίθεση κατά της εργασίας και των τοπικών επιχειρήσεων.

Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την πρωτοφανή επίθεση κατά των δημοκρατικών και συνταγματικών μας δικαιωμάτων.

Για την πρωτοφανή στέρηση της ελευθερίας μας.

Διαμαρτυρόμαστε και διαδηλώνουμε όπως έχουμε συνταγματική υποχρέωση, κατά των αποφάσεων του κράτους που θα έχουν άμεση συνέπεια την ψυχοσωματική μας υγεία και την οικονομική εξαθλίωση μας.

Ζητάμε να αρθεί άμεσα αυτή η απόφαση.

"Sponsored links"

Ζητάμε τις δουλειές μας πίσω. Ζητάμε την Ζωή μας πίσω.

Καλούμε όλον τον κόσμο, τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους, όλους κι όλες, σε μαζική, δυναμική ειρηνική διαμαρτυρία- πορεία με αυτοκίνητα και μηχανές,

Δευτέρα 31 Αυγούστου με αφετηρία, στις 12μμ, τον κόμβο Μουρνιών.

Επειδή η μάχη αυτή είναι προπαντός και μάχη Πολιτισμού κατά της Βαρβαρότητας, επικεφαλής της πορείας θα είναι αρκετοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες της κρητικής και έντεχνης ελληνικής μουσικής δίνοντας τον τόνο με τα τραγούδια τους.

Η εκδήλωσή μας είναι μια γνήσια λαϊκή αντίδραση που δεν επιτρέπει κανένα καπέλωμα από οποιονδήποτε πολιτικό ή άλλο χώρο, δεν θα έχει επικεφαλής, ούτε ομιλητές, ούτε κανενός είδους δημαγωγικές κινήσεις και «καπετάνιους».

Αναμένουμε από το Εργατικό Κέντρο, το Εμπορικό Eπιμελητήριο, από όλους τους Επαγγελματικούς Συλλόγους και Φορείς να πράξουν το αυτονόητο.

Την έμπρακτη στήριξη της πανδημοκρατικής αυτής διαμαρτυρίας και των αιτημάτων της.

Ελεύθερα Σκεπτόμενοι Πολίτες Χανίων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις