Π. Κουρουμπλής: Αξιοποιείται και ο κ. Σκουλάκης. Τι να κάνει; Να κάθεται στα καφενεία;

Κανένα σχόλιο

Κατά την επίσκεψή του Υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή στα Σφακιά προέκυψε και μία επιπλέον είδηση αναφορικά με τον πρώην δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Κουρουμπλής επαλήθευσε ότι “αξιοποιείται” και ο πρώην δήμαρχος Χανίων και πρώην Υπουργός Υγείας Μανώλης Σκουλάκης στο Ινστιτούτο «Γεώργιος Ν. Παπανικολάου» – Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Πληροφόρησης και Έρευνας του Καρκίνου.

Είπε σχετικά: “Τι να κάνει; Να κάθεται; Να πάει στα καφενεία; Κι εκεί είναι ένας χώρος πάρα πολύ χρήσιμος να αξιοποιηθεί”

"Sponsored links"

Ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής την περίοδο 1993-1996 είχε διατελέσει γενικός γραμματέας Πρόνοιας υπό τον υφυπουργό Μανώλη Σκουλάκη και με υπουργό τον Δημήτρη Κρεμαστινό. Τότε, Σκουλάκης – Κουρουμπλής είχαν αποτελέσει ένα καλό δίδυμο για την Πρόνοια.

Μάλιστα, λίγες μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, στις 4 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Υγείας είχε συναντηθεί με τον Μανώλη Σκουλάκη στο υπουργείο, στα πλαίσια “εποικοδομητικών ανταλλαγών απόψεων”.

Οι φωτός από τη συνάντηση Σκουλάκη – Κουρουμπλή στις 4 Φεβρουαρίου:

 

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις